Gabriels navngivning

Jeg fik lige lyst til at dele lidt billeder og video fra vores helt igennem fantastiske fest i lørdags. Lørdag d. 11.07.2020 hvor vi fejrede Gabriels navngivning. Vi var omringet af de smukkeste omgivelser, i selskab med alle vores kære venner og familie. Det var virkelig en skøn dag, og vi nød det alle sammen, selvom der var run på for mit vedkommende. Man skulle jo helst nå at tale med alle gæsterne, servere og samtidig være en god vært.. og en god mor…. #NotPossible 😀
Gavebordet nåede vi slet ikke at kigge på før klokken var 19 og de sidste gæster var smuttet. Vi pakkede dem alle ned i poser og åbnede dem dagen efter til morgenkaffen. Det var virkelig en rigtig hyggelig med at gøre det på. Så var der også tid til fordybelse, og tid til at læse alle de søde kort som Gabriel modtog. Jeg går med en lille idé om at lave en digital fotobog til ham fra dagen, og få den trykt og så vil jeg samle alle kortene og ligge dem i en lille lomme inde i bogen. Når han så bliver stor nok til at forstå, kan vi sammen sidde og bladre bogen igennem. Vi havde faktisk også medbragt en gæstebog, men hvor mange som fik skrevet i den ved jeg faktisk ikke. Vi har allerede smidt den væk. 😀 Den må næsten ligge begravet et sted i poserne med pynt tænker jeg. 😉

Men her har I lidt billeder fra den store dag, og nederst en lille stemnings Vlog fra dagen. Den er også til at finde på min YouTube kanal her, hvor alle mine videoer løbende bliver uploadet. Tjek endelig kanalen ud og subscribe (følg mig 😉 ) på den røde knap oppe i højre hjørne, ved at klike her. På den måde misser du ikke en ny video, det er nemlig ikke alle jer får delt på både bloggen og Instagram. 🙂

Navngivningsfest eller barnedåb?

Til jer der går med spørgsmålet: hvorfor navngivningsfest frem for en traditionel barnedåb? Så læs med her. Jeg har nemlig forsøgt at skrive et lille blog indlæg som handler om netop vores valg, og hvorfor det blev sådan. Det er ikke altid lige nemt når religionermødes, men det vigtigste er at have en god snak om det, og træffe en fælles beslutning som alla har det godt med. 🙂

Det var alt for nu, ha’ det skønt så længe!

// Simone

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *