About & Contact

simone tajmer marbella

Mit navn er Simone Tajmer, og jeg er en ung kvinde på 27 år med fart på. Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men bor nu på Havneholmen i København og har gjort det i mere end 7 år. Jeg bor sammen med min forlovede Gamal, som jeg i 2019 skal giftes med.

Som ung selvstændig erhvervsdrivende på nu 8. år, beretter jeg om min hverdag, det at springe ud i noget nyt, hvordan jeg tackler min hverdag og hvordan jeg sætter mål og altid når dem. Jeg er altid i godt humør, og jeg elsker at arbejde med positivt mindset, og smitte andre med min glæde og passion. Udover det, så  har jeg en kæmpe passion for mode, skønhed, sundhed og rejser.
Alt sammen får du her på min blog, serveret med en god portion humor og selvironi! 😉 I mine yngre år arbejdede jeg som prof. model, og den tid har sat sine spor på både godt og ondt, men den har været med til at forme mig til den stærke powerwoman som jeg er i dag. Jeg ELSKER at tage hånd om mig selv, og spørger du mine veninder vil de betegne mig som en grøn yoga øko-maniac, som dog har en lidt for stor forkærlighed for chokolade og lakrids. Husk også at smut forbi min YouTube kanal (her), hvor jeg to gange ugentligt sender videoer.

Velkommen til 🙂

 

støt brysterne