Vores nye soveværelse

Annonce for SengeSpecialisten

I dag skal det handle lidt om vores nye soveværelse og ikke mindst jagten på den perfekte seng. Jeg tænker i dag tilbage på den kolde november dag, hvor jeg første gang besøgte Sengespecialisten på Østerbro. Jeg har aldrig nogensinde før ejet en rigtig kvalitetsseng, og hver gang at jeg har været ude for at investere i en seng, har jeg nok hånden på hjertet, altid sprunget over, hvor gærdet var lavest og valgt den billigste seng, jeg kunne finde. Hvorfor bruge mange penge på en seng, hvis man kan bruge det på tøj og sko? 😉 Well.. Lad os bare sige, at jeg er blevet det ældre OG klogere. Med alle skavanker som nu sidder i min ryg og nakke grundet den bilulykke, som jeg var i for snart 2 år siden (Læs om ulykken her) har op til flere fagfolk pointeret vigtigheden af en ordentlig seng. Med det mener jeg en seng, som er skræddersyet efter mit behov. Derfor endte vi i Sengespecialisten på Østerbro, som hjalp både Gamal og jeg med at finde den rigtige madras og hårdhed. Lad os bare blive enige om, at jeg stod for selve designet af sengen, men vi begge fik hver sit ønske opfyldt, når det kom til de helt rigtige madrasser.

Det var faktisk en enorm lærerigsprocess, og det viste sig, at Gamal åbenbart også har ligget pilskævt i sin gamle seng i alt for mange år. Så alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og Sengespecialisten udmærker sig virkelig på god, kvalificeret og personlig service! I kan læse mere om Sengespecialisten ved at klikke videre her.

Nu har vi haft sengen i snart 2,5 måned, og vi er glade for den! Hvis I vil se mere til designet af vores seng, som er fra mærket “Wonderland “,og hvad den kan, så viser jeg den faktisk frem i min seneste Vlog, som jeg netop har udgivet i dag. Her får I samtidig et mere detaljeret sneak peek på vores nye soveværelse.
– Og nu skal det handle om indretningen i vores nye soveværelse. Her er som sagt et sneak peek, indtil  jeg viser hele vores nye hjem frem i en “House Tour” på næste søndag.

Så HUSK endelig at få trykket SUBSCRIBE på min YouTube kanal her, så får du besked når House Touren lander på kanalen. 🙂 Tak fordi du læste med. xx Simone

sengespecialisten sengespecialisten HVERDAGS VLOG

 

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *