Sådan finder du den rigtige bikini

Reklame – Indlægget er i samarbejde med Hunkemöller

Hej Ladies,

Det er ikke så ofte jeg er aktiv længere her på bloggen. Da jeg ligesom alle andre kun har 24 timer i døgnet (øv) , har jeg for det meste valgt ar prioritere min Instagram og YouTube kanal over bloggen. Men engang imellem sker det at der lander et blog indlæg.  Back in the days, for 107 år siden, rettere i 2017, skrev jeg et blogindlæg med en lille guide til, hvordan man vælger den “rigtige” bikini som passer til de forskellige kropstyper. For nogle år tilbage var jeg typen der bare købte what ever jeg nu synes havde et pænt design eller det “rigtige” brand, men med årene, og i takt med at kroppen også ændrer sig, vægter jeg nu i stedet kvalitet og pasform. En pasform som er behagelig og som fremhæver de bedste træk ved netop min krop.

Jeg fandt ud af at jeg åbenbart ikke var den eneste som havde det sådan, så jeg tænkte at det måtte være tid til en opdateret guide her på bloggen. Here it goes.

 

Husk, alle kroppe, hver og én, er unikke og du smuk som du er – Indlægget her er kun en lille guide til at vælge det “rigtige” badetøj, for at fremhæve dine yndlingsformer ved netop DIN krop. ?

Alt badetøj i indlægget her er fra Hunkemöller, og er tilgængeligt på webshoppen.

 

Mere fokus på barmen – mindre på numsen?

  Hvis du ønsker at fremhæve dine smukke bryster noget mere, så undgå bikinitrusser som fremhæver din numse alt for meget. Dvs. undgå bikiniunderdele der er meget små og sidder ekstremt tæt.

Gå efter:
– Bikinitrusser i mørke farver. Vælg evt. en top med farve for at fremhæve og flytte fokus til overdelen.

– En bikini i sort med mønster på linningen. Sort formindsker visuelt, og mønstret bryder, så du ikke bare er sort i sort.

– Underdele der skærer lige over balden i stedet for under.

– Bikinier med lodrette striber og mønster, så numsen synes smallere

Mindre fokus på barmen – mere på numsen

I mine yngre dage havde jeg nogle virkelig store babser i forhold til min spinkle krop. Jeg brød mig ikke altid om opmærksomheden, og forsøgte lidt at klæde mig så attention ikke var all in på the boobs. Hvis du ligesom mig dengang ønsker at klæde dig med mindre fokus på bryster og mere på allround / bagpartiet, så er her et par tricks.
PS: I dag ville jeg slå ihjel, for mine smukke unge bryster 😀 Haha, give it back please! Graviditet og amning sætter sine spor. 😉 I hvert fald hos mig!

 

Undgå badetøj uden støtte, da det kan være svært at holde styr på barmen.

Undgå for små bikinier i forhold til størrelsen af brystet – eksempelvis trekantsbikini.

Undgå smalle stropper hvis du har en stor tung barm, smalle stropper vil bore sig ned i skuldrene og er ikke egnede til store bryster.

Gå efter:
– Bikinier, hvor trusserne ikke er alt for små, da barmen vil virke endnu større.

– Bikinier med mørk eller sort top og trusser med farver eller mønster for at sætte fokus på bagdelen.

– Lettere vatterede overdele, der støtter og holder dine bryster på plads.

– Bikinitoppe i den rigtige størrelse og skål, så brysterne ikke vælter ud.

 

Mindre fokus op maven?

 

Egentlig så synes jeg at ingen maver fortjener at blive “gemt væk”. Men er man typen som ikke ønsker at vise for meget hud, eller ikke føler sig komfortabel i en bikini, er dette også helt fair. En badedragt / højtaljede er på ingen måde en downgrade! Det første halve år efter min fødsel med Gabriel, hvis ikke længere, kunne jeg slet ikke mærke mine mavemuskler, og efter blot en iskaffe struttede min mave som var jeg gravid igen. Jeg følte mig ikke helt tilpas i egenkrop, da jeg altid har været meget trænet og stærk i mine mavemuskler. Her kom mine badedragter virkelig til undsætning. Egentlig synes jeg at badedragter kan være enormt sofistikeret. Men her er et par tricks til dig som ønsker at vise mindre maveskind.

Undgå for små bikinitrusser, da de ikke støtter op og skjuler det, du ikke vil vise. Undgå for lav-taljede trusser, da de ikke gør noget godt for dig.

Gå efter:
– Bikinier med høj talje eller med bred linning.

– Mørke underdele og halter-tops evt. med farver for at flytte fokus og forlænge figuren visuelt.

– Badedragter eller højtaljede trusser er en rigtig god måde at skjule løst maveskind og eventuelle “håndtag2.

– Sorte nuancer. De slanker visuelt, også når det gælder badetøj.

– En sarong til når du går tur på stranden eller skal op og hente is. Den kan både bindes om hofterne og bruges som kort kjole.

 

Jeg håber I kunne bruge min lille guide! Dernæst håber jeg snart at solen har tænkt sig at titte frem for good, så vi snart kan hoppe i badetøjet og drikke iskaffe og rosé i lange baner!

xx S

(Visited 87 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *