En tur i Zoo

Reklame: Indlægget er lavet i samarbejde med BeSafe.

“En tur i Zoo” haha, det her er nok det mest børnefamilie-agtige indlæg på min blog of all time! Men ved I hvad? Det er jo en stor del af det liv som  jeg nu lever, og jer med små børn viser ofte en stor fælles interesse, og ikke mindst en interesse i hvad vi foretager os i weekenderne som familie. Det er nemlig ikke altid helt vildt nemt at få aktiviteret de små, og i takt med at vejret bliver koldere og vådere udenfor, synes jeg virkelig at man som forældre skal til at være mere kreativ – og måske også bedre påklædt, haha. Det fungere i hvert fald ikke for os (endnu) det der med at have hele dage hjemme idendøre. Gabriel flyver over alt, KAN ikke sidde stille, åbner alle skabe, kravler op på alt og bliver max rastløs. Er vi derimod udenfor ser vi en helt anden dreng, rolig, observerende, tålmodig – stadig med en kæmpe portion krudt i røven. 😉 Men fordi det er hyggeligere for alle, er vi derfor meget udendørs. Nogle gange sammen som familie alle 3, og andre gange deler vi os lidt op og skiftes til at tage en tur på legepladsen et par timer / ud og se på dyr e.l. 😀

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har anskaffet mig et sæt termo undertøj, et par gummistøvler, og i sidste uge var mit regnslag sgu’ i brug. Det har ellers hængt i skabet og ventet på mig i flere år. 😉

I weekenden fik jeg brug for alle tre ting, da vi i Zoo blev fanget i regnen. Hvad vi troede var en enkelt byge, viste sig at være tre timers heavy regn, så vi trodsede vejret og fik det bedste ud af det. Det var et hyggeligt lille roadtrip, og jeg har ikke været i Zoo i mere end 15 år, så det var faktisk enormt hyggeligt, selvom jeg må indrømme at jeg inderst inde bliver en smule trist af at se dyr være spæret inde. Hyggeligt var det, og Gabriel synes at det var enormt spændnede, og han fik virkelig en på opleveren.

Jeg tror vi var de sidste der forlod Zoo, og da vi ramte den dejlige lune bil og på vejen hjem hentede lidt takeaway til alle mand ramte trætheden virkelig. På den gode måde. 😉

Autostol?

Det her blog indlæg er jo lavet i samarbejde med “BeSafe” som er mærket på vores autostol. Stolen hedder “iZi Turn” og kan anvendes fra 6 måneder og op til 4 års alderen. Vi er utrolig glade for den, og har anbefalet den til både familie og venner. Jeg har faktisk også skrevet et indlæg mere om autostolen og vores lille staycation på min blog tilbage i sommer, som du kan læse her Men yes, alt i alt, så er det en kanon god autostol som vokser med dit barn og følger dets udvikling. Vi har testet autostolen i egen bil siden april måned, dvs. i 7 måneder, og jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde at vi er blevet enormt glade for den.


Her er nogle af mine favorit funktioner ved autostolen:

Autostolen har 360 graders rotation og er enormt fleksibel i brug. Det vil altså sige at jeg kan dreje stolen rundt om dens egen akse, så når jeg skal have Gabriel ind og ud af stolen, kan jeg nemt dreje stolen ud mod mig, så jeg ikke besværet skal stå og bøje mig ned og skævt ind i bilen. Om man har en høj eller lav bil, så er dette nok denne 360 graders funktion en som jeg ville fokusere allermest på hvis jeg på nu skulle ud at finde en autostol til den lille – selvfølgelig næstefter sikkerheden.  Det gør en verden til forskel for mig – og min ryg! Autostolen kan derfor også fungere både bagudvendt og forudvendt under kørsel. Bagudvendt er dog altid sikrest når de er så små, og ift. sikkerhed bør de sidde bagudvendt så længe som muligt.  Autostolen har også tre forskellige sidde/ligge-positioner. En helt oprejst én, Så Gabriel ligesom os andre kan sidde og kigge ud af vinduet og følge med i selve bilturen, en helt liggende position til lur-tid og en indstilling lige midt imellem som vi oftest bruger når vi gerne vil have at Gabriel skal ligge og hvile lidt og få slappet af under turen, uden nødvendigvis at skulle lukke øjenene i og sove. Det at han kan sidde oprejst og kigge ud af vinduet og følge med, har virkelig gjort en verden til forskel når det kommer til længere køreture – eller når vi kører med et træt barn på bagsædet.  Spejlet som er installeret ved siden af er også genialt, og vi kan kommunikerer med ham og lave sjove ansigter, uden hele tiden at blive forstyrret og skulle sidde og vende og dreje sig. BeSafe har vundet en masse sikkerhedstests og er enormt god i brug. Deres autostol har et hav af fede features – nakkestøtten kan iøvrigt også indstilles i 10 forskellige steps, så det netop passer til barnet og følger med dets udvikling. En enorm vigtig faktor har jeg lært. Jeg er jo ikke autostol/tech-nørd, så i dag fik jeg blot lige sat lidt egne ord på, hvorfor vi er så glade for stolen. Håber det giver mening. :-). Hvis I vil vide mere om BeSafe kan I jo altid tjekke deres hjemmeside ud HER, hvor I også kan læse om de forskellige produkter.

De produkter som vi har testet er som nævnt autostolen iZi Turn, spejlet og en tilhørende sædebeskytter, som også har plads til en Ipad (eller telefon som vi pt. bruger den til 😉 )
Link til autostolen finder I ved at klikke HER.

Jeg håber meget at I kunne bruge inspirationen, og I skriver endelig bare til mig (i en kommentar nedenfor) såfremt I har spørgsmål til noget. ? PS: Hvis du sidder inde med nogle godt tips til børneaktiviteter så smid endelig en kommentar nedenfor, så kan vi alle få gavn af dem. <3

Tak fordi du læste med – nedenfor kommer lidt billeder fra vores lille hyggelige familie-regnverjstur.

Ha’ en helt fantastisk dag!

 

   

 

(Visited 105 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *