1 ÅR

MIN LILLE FESTORIGINAL

I lørdags d. 12.09.20 fyldte vores lille guldklump 1 år. Det var en enormt stor dag, og sikke en milepæl at fylde 1 år. Jeg kunne skrive flere sider om hvor taknemmelig og lykkelig jeg er, og ikke mindst om hvor crazy et år der har været. Men ved I hvad? Det har jeg simpelthen ikke overskud til i dag, for jeg er simpelthen så gennemsyret træt! 😀 Så for nu mindes jeg helt inde i hjertet, og glæder mig over de fantastiske 12 måneder som vi har haft med Gabriel, and many more to come. Selvom det hele virkelig er blevet sjovere, og fortsat bliver sjovere med tiden, så kan jeg altså engang imellem godt savne den helt lille bitte størrelse, amningen, at være gravid, føde igen… and you name it.. Puhaaa, bliver helt sentimental af bare at tænke tilbage. SIKKE en oplevelse vi har været og er på! Osse for os som par. Føler mig stærkere end nogensinde. For evigt taknemmelig! <3

Nå, men nu til lidt om fødselsdagen. Gabriel vækkede desværre os og ikke omvendt. 😉 Han synes at dagen skulle starte kl. 4 om “morgenen”, so it did! 😉 Kl. 12 havde vi inviteret nærmeste familie og et par venner, som er nogen af vores tætteste, og som samtidig er forældre til Gabriels legekamerater i hverdagen. Stod det til mig havde vi holdt en kæmpe fest igen, men det var jo ikke mere end 2 måneder siden at vi sidst havde holdt en kæmpe fest ved hans navngivning. Så denne gang var det bare en lille intim fest i vores orangeri. Vi taler paptallerkener, varm kakao, boller og kage. Helt basic og low key men samtidig HELT perfekt!

Vi hyggede til ud på eftermiddagen og ungerne legede både på græsplænen og i sandkassen mens vi voksne kunne hygge hos i orangeriet på skift. 😉 Vi fik så mange fine gaver, og da gæsterne smuttede sidst på dagen gik Gabriel i brædderne og sov en god lur, og derfra fortsatte festen. Jeg havde nemlig bestilt en såkaldt smashcake til ham. Haha! Jeg studsede et sekund over om det måske var en anelse for Amerikansk, men ved I hvad, man har jo kun den sjov man selv laver, og NØJ hvor vi havde det sjovt da Gabriel først fik lov til at gå i krig med kagen. 😉 Vi grinede og grinede og til sidst spiste vi sammen resterne. Jeg blev faktisk næsten tvangsfodret af Gabriel! 😀 Jeg filmede en lille video hvor han fik lov til at smadre og spise kagen som et lille minde. I kan se den på min Instagram profil ved at klikke HER.

Det var virkelig en sjov og helt stille og rolig dag, hvilket passede mit og vores alle sammens overskud helt fint. De store fester må blive om nogle år, når Gabriel også selv forstår lidt mere. For nu nyder jeg bare hans lille størrelse, store karakter og alt der er. <3

Tænk engang at jeg nu er mor til min søn på  hele 1 år. Wauw! Jeg synes vitterligt lige at jeg har født! At se Gabriel vokse i så hastig en fart, minder mig på daglig basis om at være tilstede, leve livet og virkelig kun beskæftige mig med det og dem som gør mig glad og giver mening. Livet er så kort, og tiden flyver afsted lige for næsen af os. Det er børn virkelig et symbol på! Så lad os få det bedste ud af det.

Apropos det her med at vokse, så målte jeg lige Gabriel igår, og han måler nu knap 82 cm. Dvs. han er altså vokset præcis 30 cm. på kun 12 måneder. Er det ikke helt vildt? Hvor lange er jeres små da de var/er 12 måneder gamle?

Nå, men det var bare lige en lille lyn update herfra. Jeg må hellere løbe tilbage i stuen og overtage så Gamal kan komme afsted på arbejde, og Gabriel og jeg måske en tur på legeplads i det gode vejr.

Må I alle få en helt fantastisk dag, og vi høres ved meget snartligt!

xx Simone

(Visited 54 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *