8 måneders update

Sidst jeg lavede sådan en update var da Gabriel fyldte 5 måneder. Tænk engang, jeg synes ikke engang at det er særlig lang tid siden. Men igår fyldte Gabriel 8 måneder. Det er slet ikke til at begribe, at han lige om lidt fylder et år, og rejser sig op på begge ben og løber ud i verden. Aaaarg, stop tiden! Bare lidt endnu! 😉

Vægt: 10,5 kg (+ 6,5 kg siden fødsel)
Længe: har ingen opdaterede mål 😀

Vægten hedder nu +10,5 kg og jeg har så småt udfordringer med at bære for meget rundt på ham. Hold nu fast han er tung og meget kompakt, haha. Believe it or not, så har han faktisk slanket sig efter at han har lært at kravle og nu tonser han rundt konstant. 😀

Men siden sidst er der jo sket en helt masse. De unger tager jo kvantespring og mestre hver uge noget nyt.
For at summere op, så er refluksen (E-N-D-E-L-I-G) blevet bedre, han spiser nu stort set det samme som os. 4-5 måltider om dagen (hvis I er interesseret i en “madplan” / dagsplan) så smid en kommentar under indlægget her).

Men ja, han begyndte at kravle da han var omkring 5,5 måned, og er nu oppe på alle fire. Strakte arme og med benene under sig – vel og mærke når han ikke er for træt 😉 De sidste to ugers tid er han begyndt at hive sig op af alt. Og jeg mener virkelig, af A-L-T han kan komme i nærheden af. Han vil konstant op at stå, og gør det nærmest i søvne. Han øver sig i at stå i kravlegården, i badekaret, i tremmesengen, boldbassinet, og ja over all! Han er enormt hurtig og en fearless vildbasse, og jeg skal virkelig være vågen og oppe på dupperne med ham nu.

Lydende skifter meget, men lige nu holder han meget fast i baba og mama og ellers er det rent kaos og larmende udbrud. Dem er jeg pænt træt af. De plejede kun at tilhøre ulvetimen mellem kl. 17 og 18, og det kunne jeg lige leve med. Haha, men han er vel et dreng, og han er kun glad hele tiden så det priser jeg mig bare lykkelig over. <3 Håret er begyndt at grå hurtigt nu, og det ligner en lille smule i nakken at han er ved at få krøller. Hans hudfarve er blevet mørkere og selvom han kun opholder sig i skyggen er han blevet enormt brun. SNYD 😉 Det er i hvert fald SÅ spændende at følge med i.

Når han ikke er ved at vokse nye tænder ud, så sover han også klart bedre. Søvnen går helt sikkert i takt med at refluksen er blevet bedre. Vi bøvser stadig af mellem 4-8 gange om natten hvor jeg må op at sidde med ham, men heldigvis forbliver han i søvnen og vågner ikke og er generet af det mere på samme måde som før. Det er nok mig det er hårdest for for tiden. 😛 Den sidste uges tid har han kravlet uroligt rundt i sengen med ansigtet ned i madrassen fordi fortænderne bryder igennem, og i morges kunne jeg se at de ENDELIG begge to er rykket ud igennem tandkøbet! Sådan. Mindre gener for ham og bedre søvn til alle. Av, hvor må det egentlig være ubehageligt for de små! <3

Ellers så trives han fortsat i bedste ve og vel, og han er simpelthen så glad hver eneste dag og vågner med en kæmpe nysgerrighed på livet hver eneste morgen. Gabriel og Gamal har den seneste månedstid også fået et endnu stærkere bånd. De pjatter så meget og han bliver den skøreste vildbasse i det døren går op og Gamal træder ind af døren efter en dag på job. Der duer mor altså ikke længere. 😉 Det er SÅ skønt at se. Udover det har drengene fået et fast morgen ritual hvor de går tur hver morgen i 1,5 times tid, så jeg kan få hvilet lidt ovenpå natten. Det er virkelig gavnligt for alle parter. Gamal får sin motion, Gabriel oplever en masse og er oftest mega træt når han kommer hjem, og jeg får hvilet ud og lader op til en lang dag med fuld knald på. 😀  Men ja, Gabriel er bare så skøn og dejlig og han gør mig simpelthen bare så lykkelig og hamrende taknemmelig, hver eneste dag!

Det var lige en lyn update herfra, nu vil jeg hoppe i køkkenet og forberede lidt frokost til Gabriel og jeg. Jeg tror den står på fiskedeller og salat! Mums!

Må I alle få en skøn dag og en fantastisk weekend!

xx Simone

Simone tajmer Gabriel

(Visited 53 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Simone jeg kan godt lide dine video og Fortsæt det gode arbejde hilsen Caroline Jensen på 13 år fra bonholm

  • This is one of the best pictures. Emotions, eye color everything captured very nicely. What do you do? Are you a model? You both are one of the best matching couples I have seen. Angelina Jolie and Brad Pitt was one such couple and I know a couple others but not too many are perfect match. ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *