Babyværelse

(Indeholder reklame da tipi og boldbassin er modtaget i gave a Jollyroom)

 

Hey Ladies!

Jeg håber at I alle har det godt derude! Jeg har de sidste to ugers tid gået og fiflet lidt med Gabriels værelse. Corona made me do it! 😉 Den korte af den lange er, at jeg har forsøgt at “transformere” Gabriels værelse fra et nursery, til et mere lege-venligt værelse. Jeg ved godt at I er mange som deler jeres erfaringer omkring det her med at baby ikke har brug for sit eget værelse før at han/hun fylder en 4-5 år, og selvom Gabriel stort set altid opholder sig i samme rum som os, så vil jeg alligevel vove at påstå at alle familier er forskellige og dermed også behov. 🙂 Herhjemme startede det hele egentlig med at Gamal (som så mange andre), skulle arbejde hjemme fra grundet Corona, og da vores kontor ligger lige op af stuen, hvor al aktivitet med Gabriel ellers foregik, så synes vi at det kunne være rart at der også kunne leges lidt inde på værelset, og egentlig sådan rigtigt få taget hans værelse i brug.

Jeg fik med det samme julelys i øjenene og så straks et projekt som jeg kunne kaste mig over. Alt andet end vasketøj, arbejde and so on er der selvfølgelig sjovt nok overskud til. 😉 Til de af jer der ikke kan huske hvordan det så ud før, så kan I inde på min YouTube kanal HER under min serie kaldet “Baby Room Makeover” se hvordan det så ud før. – Husk selvfølgelig også at SUBSCRIBE på min kanal her, så I bliver opdateret når en ny video er online.

Farverne er lidt de samme som går igen, hvid, beige og sort. Jeg elsker et simpelt og clean look som hænger sammen med resten af vores kære hjem, og bare rolig – både kasser og skabe er mere end fyldt til randen med masser af farvet legetøj i alle regnbuensfarver – også de mindre kønne af slagsen. 😉 Jeg er selv blevet ret glad for resultatet og endelig kan jeg dele lidt billeder med jer. Hvad synes I? Nedenfor laver jeg lidt links, da jeg allerede er blevet bombarderet med interiør-relaterede spørgsmål. 😀 Er der noget som jeg har glemt at linke til / I har spørgsmål til, så smid endelig en kommentar.

Det var alt for nu. Nu vil jeg hoppe ind og snuppe en lur med mini G. Må I få en dejlig dag!
xx Simone

 

(indeholder affiliate links) Tipi Minitude (her) / Puder Bloomingville (her) / Boldbassin Kiidki (her) / Bil (her) / Kasser Jollyroom (her) / Kaninlampe (her)  Puslebord Linea Leander (her) / Pusleplade Leander (her) / Kurve Jotex  – gammel look a like (her) / Træ ramme (her) / Kasse IKEA / Skyspejl – gammelt look a like (her) / Uro Born Copenhagen (her) / Luftballon uro Cam Cam Cph (her) / Grå opbevaringspose – gammel look a like (her) / ( Bamser er modtaget i gave af veninde og søster 🙂 )

(Indeholder reklame da tipi og boldbassin er modtaget i gave a Jollyroom)

(Visited 120 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *