En lille status

,,Tanker omkring Corona virus, “mislykket” barselsferie og fødselsdag indendøre…”

Hej skønne piger,

I dag sover Gabriel for en gang skyld lang lur, og jeg tænkte at jeg lige ville bruge tiden effektivt på at skrive et lille status indlæg herfra Spanien. Jeg har, ligesom I andre nok har, et væld af tanker omkring den seneste udmelding omkring Corona virussen. Jeg må være ærlig at sige at jeg ikke har fulgt super meget med i medierne omkring Corona virusen optil vores afrejse for to uger siden. Det har jeg selvfølgelig gjort de seneste par dage, og oven på den rekord hurtige smittespredning i DK og generelt rundt i verden, gjorde gårsdagens udmelding på pressemødet mig godt nok en anelse urolig og bekymret. Bekymret for spredning af den dumme virus, og bekymring for hvordan folket vil stå sammen og håndtere sådan et lock down. For lige at nævne Mette Frederiksens tale, så synes jeg at hun gjorde det enormt godt igår. Top sejt håndteret og jeg synes det er betryggende at vores statsminister og følgeskab tager situationen så alvorligt.

Dernæst går mine tanker og bekymringer til mine egne bedsteforældre, som har været ENORMT meget igennem de sidste 2 år. Ind og ud af hospitaler og de er stadig ikke på toppen. Jeg bliver så nervøs på deres vegne. Mine tanker går især til alle de ældre, og jeg synes at vi alle skal vise respekt og tage situationen alvorligt. Det formoder jeg også er gået op for de fleste, inklusiv mig selv. <3 Dernæst vil jeg virkelig af hjertet opfordre alle til at stå sammen og hjælpe hvor vi kan. Om det er med pasning af hinandens børn, nødvendige gøremål eller indkøb af madvarer til de ældre eller til de som måtte have brug for en ekstra hånd i sådan en tid.

Det er så vigtigt at vi står sammen om det her, og ikke mindst lytter til hvad der blev sagt igår på pressemødet.  Lad os tage det alvorligt, men lad nu ikke panikken tage over. Jeg vil ikke skrive en lang smøre omkring folks opførsel hvad angår alt den hamstring i supermarkederne og online, blot opfordre folk til at SLAPPE AF! Det er enormt egoistisk at hamstre 15 pakker toilet papir, et kg babymad og et tons af madvarer. På denne måde er der netop ikke nok til os alle sammen, eller til de svage i samfundet som ikke lige har nået (eller kan) få handlet ind. For ikke at snakke om enorm smitterisiko når en hal landsby står i tæt kø foran Bilka kl. 6:30 om morgenen. Det er netop dette vi skal undgå. <3

Alle de her tanker og følelser leder mig selvfølgelig også hen til “og hvad så med os – skal vi rejse hjem til DK”?

Det er i rigtig mange som kærligt spørg ind til, og vi ved det faktisk ikke helt selv endnu. Vi er stadig lidt i chok oven på udmeldingen igår, og kan ikke rigtig beslutte os for om vi har lyst (og tør) rejse hjem til DK, eller om vi skal blive her i Marbella Spanien som planlagt i to uger mere. Jeg er virkelig splittet. Jeg har ikke lyst til at rejse eller være i lufthavnen /flyveren med lille Gabriel, men samtidig vil jeg på en eller anden måde gerne hjem til “vores eget land” in case det her kommer til at blive meget værre og trække ud. På den anden side så er der mindre smitterisiko her hvor vi befinder os lige nu, men ja…. tankere kører rundt. Vi må se hvad vi beslutter os for. Lige pt. er både Gabriel og jeg mega syge og har været det i snart en uge (ikke Corona nej). Det er I mange som bekymrende spørg ind til. 😉 Vi har sporadisk været en lille smule ude at spise her og der, og vi er enormt opmærksomme på hygiejne og vasker og spritter i lange baner.

Min fødselsdag….

I dag fylder Gabriel et halvt år, og jeg havde sådan håbet at vi kunne tage lidt ud og fejre ham i det gode vejr og spise en masse kage haha, men i stedet bliver vi selvfølgelig hjemme efter omstændighederne og spiser cornflakes og drikker ingefærte og putter i sengen. 😉

I morgen fylder jeg 28 år (allerede, I know 😉 ), og min fødselsdag er faktisk og mere eller mindre aflyst desværre. Gamal havde været så skøn og arrangere en hel masse for mig imorgen, men af sikkerhedsmæssige årsager og fordi vi stadig er syge har vi selvfølgelig aflyst alt program. Det er lidt en ærgelig fornærmelse, men hey sådan er det jo bare… min fødselsdag er bare en lille bitte brik i det store puslespil.. Kan man sige det?! Haha #Mombrain I ved hvad jeg mener! Jeg er glad og tilfreds hvis jeg bare får en god dag med mine drenge uden feber, med solskin og måske et lille bitte stykke kage bragt til døren 😉

“Mislykket” tur til Spanien…

Vores tur til Spanien hvor vi efter planen skulle være sammen en hel måned er ikke helt gået efter planen. Vi havde et par gode dage lige da vi ankom og så blev Gabriel forstoppet, og det påvirkede hans humør enormt og dermed også vores dage.. Dernæst blev han syg og så smittede han mig lige efter, og her er vi.. De første 14 dage er fløjet afsted selv fra sengekanten, og det var ikke helt sådan at jeg havde forventet eller ønsket vores tur skulle gå. Ikke at jeg ikke nyder udsigten af palmerne og solen som skinner på os, men det var bare ikke det som jeg havde forestillet mig og glædet mig til. Forstår I? <3

For ikke at tale om at det er dyrt begge at tage fri fra arbejde en hel måned, rejse afsted med baby, betale huslejer – en i DK og en i Spanien for at sidde indespærret i en lejlighed med en lille baby med krudt bagi, for eventuelt at rejse hjem før tid og komme i karantæne… Men that’s life og når alt kommer til alt, så er det vigtigste jo helbredet og at vi alle har det godt og passer på hinanden. Den her tur var bare ikke ment to be, selvom det gør mig enormt ked af det. Jeg håber sådan at vi i fælleskab for bekæmpet den dumme Corona virus de næste 14 dage og  at vi alle vil vise os fra vores bedste og mest kærlige sider og hjælpe hinanden hvor vi kan.

Jeg ved godt at der næsten ikke florerer andet end ‘Corona virus’ på både de sociale medier og i nyhederne, men jeg havde alligevel lyst til at sætte et par ord på og dele mine tanker med jer herfra Spanien.

Stay, positive, clean & safe <3 – and hey! Dont panic!

xx Simone

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *