Vi flytter sydpå

Baby, jeg vil med dig sydpå! 😀

Åh hvor jeg dog har glædet mig til at udgive dette indlæg! Her d. 27 februar rejser vi nemlig sydpå hele familien! I kan næsten gætte hvorhen ikke? 😉

Vi rejser nemlig til Spanien (#VoresAndetHjem). Denne gang er det ikke bare for en uges tid eller to. Nope! Vi flytter nemlig derned i en hel måned! Gamal har taget en måneds barsel, og i stedet for at tilbringe den herhjemme i kolde DK i vante omgivelser, besluttede vi os simpelthen at tilbringe tiden sammen sydpå. Vi knus-elsker jo Spanien, og på sigt kunne vi godt tænke os at bo der permanent, så dette kunne måske være et lille springbræt for os. Altså det her med at se hvordan en hverdag ville fungere i Spanien. Jeg tænker kun at alt det hårde kan blive en anelse nemmere i skyggen af palmetræer og med udsigt ud over havet. Vi bookede for en lille månedstid siden, og lige siden har jeg bare gået rundt med sommerfugle i maven og glædet mig helt enormt! Det er et helt år siden jeg sidst har været i udlandet (saywhat!) men ja det er det! Derfor glæder jeg mig endnu mere denne gang! Sidste gang vi var afsted var jeg 3 måneders gravid, og lille Gabriel var en lille hemmelighed.

Nu går jeg bare og er spændt på hvordan flyvning med den lille skal gå, hvad man skal pakke, undgå / tage højde for os. 😀 Lejlighed, bil, fly osv. er booket så næste step for mig må være at få pakket! Hvis nogle af jer har nogle gode tips til første rejse med en baby på 5-6 måneder så må I endelig smide en kommentar nedenfor i blogindlægget her. 😀 På forhånd kæmpe tak!

Min umiddelbare tanke er at holde fri når vi skal afsted og nyde vores barsel sammen, men jeg lover at jeg nok skal opdatere jer på Instagram. 😉 Jeg kan jo 100% ikke lade være, haha!

Det var bare lige dagens gode nyhed som jeg går og glæder mig over i disse dage.

Må I få en helt fantastisk dag! xx Simone

 

 

Simone Tajmer gravid

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejlig for jer. Vi tog til Filippinerne med en 5-6 mdr. baby, og det gik umildbart godt. Det tog 12 timer til Singapore og derfra 6 timer videre. Hun fuldammede hos mig før og under hele turen. Det havde vi indstillet os på. Og så smagte hun lidt frugt mens vi var dernede, men det udgjorde ikke et måltid. Flyveturene overlevede vi. Vi sov først efter 9 timer ? ellers vågnede hun bare sporadisk fra sine lure. Vi havde også en 2,5 årig med, så vi havde rigeligt at se til. ? ja jeg fatter ikke at vi overlevede, men Spanien lyder dejligt tæt på! I må gerne pakke mælkeerstatning og købemos med, jeg har ikke lige hørt om man må med hjemmelavet. Nogle flyselskaber giver/serverer også mos til babyer. Vi fik sådan en baby-pakke med alt muligt. Og så sidder de på skødet med en babysele. Det er ret hyggeligt. Og fordi flyveturen var så lang, fik vi en vugge til hende, som bare skulle klikkes i væggen.
    Og ved lette/lande holdte jeg hende for ørerne, så hun undgik propper/tryk.

    Det er umildbart mine erindringer om det. Jeg håber det går fint for jer!
    Knus!

    • Årh tusinde tak for at dele søde Maria. Og hvor er I seje at I gjorde det med to børn i den alder! Håber det var en skøn tur selvom man som voksen kæmper samtidig med søvn og hvad der ellers hører til 😀 <3

  • Hej Simone dig og din kæreste ser sød ud sammen og hvornår lækker du en ny video ud på youtube hilsen Caroline

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *