Vores baby musthaves

Hej ladies,

Efterspørgslen har været stor i blandt jer møde og kommen mødre, så i dag har jeg forsøgt at samle alle vores baby musthaves – Altså de ting som vi på ingen måde ville kunne leve uden med en nyfødt / baby i hjemmet. Der er helt sikkert flere ting som vi er enormt glade for at have anskaffet os, men de her 12 ting er vores absolutte musthaves herhjemme for at få hverdagen til at fungere på bedste vis.

Som gravid og nybagt mor var dette en helt ny verden for mig, så jeg håber at jeg med denne video kan hjælpe eller blot inspirere nogle af jer.

♡ Enjoy og HUSK endelig hvis du kan li’ den her video, så smid den et like og abonner på min YouTube kanal HER. Det ville jeg blive så glad for! ♡ På denne måde misser du ikke en eneste video herfra.

Rigtig god søndag. xx Simone

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *