Siden sidst…

Jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal starte, eller hvilken titel dette indlæg skal have, da der hele tiden sker så meget om ørerne på mig. Der er så meget som jeg hele tiden ønsker at opdatere jer omkring, men før jeg har set mig om, er dagene bare fløjet afsted. Den sang har I hørt før, og jer fellow mamas med småbørn, you know how it goes! 😉

Så nu bliver det her bare sådan et langt “siden sidst” indlæg med de største highlights. Det er nemlig ved at 14 dages tid siden at jeg sidst har opdateret jer, og en masse er der sket siden.

Photo shoot

Da Gabriel var knap 7 uger var vi som familie på første lille fotoskydning. Vi fik lavet nogle billeder med Gamal og Gabriel sammen, nogle som familie og kun et par enkelte af Gabriel og jeg sammen, for så gad han ikke mere. 😀 Det var jeg lidt ked af og jeg aftalte med det samme med Julie vores fotograf at når han var 4 måneder så skulle vi ses igen til endnu en skydning og skyde nogle af Gabriel alene og nogle med ham og jeg sammen, og igen når han fylder 6 måneder. Ikke alene er det virkelig sjovt at se udviklingen af Gabriel når man sammenligner billederne. Vi tager selv så mange billeder i hverdagen, men der er bare noget helt specielt ved at have en på udefra – en prof. med erfaring i foto af babyer. Billederne modtager vi i næste uge og jeg er SÅ spændt! Det var en virkelig sjov eftermiddag hvor Gabriel både fik tisset på mig og gylpet mig i ansigtet mens vi skød. 😉 En festlig fornøjelse. Til jer der på min IG story har spurgt mig hvem fotografen bag vores familiebilleder er, så hedder hun Julie Thierry og hendes hjemmeside kan I finde her.

85 års fødselsdag

Midt i kaoset fik vi lige presset en tur til Fyn ind i skemaet. Min kære mormor fyldte nemlig 85 år, og vi måtte naturligvis være med til at fejre hende sammen med venner og familie. Det blev en kort tur da turen i autostolen på knap 2 timer var en laaang fornøjelse når man har refluks og bare ikke gider sidde i autostolen. Men det var dejligt at være med til at fejre hende trods alt.

Gabriel’s Refluks

Hele mit liv og dermed også tid, afhænger jo lidt af Gabriels velbefindende og til de af jer som har set med på min sidste personlige video update (kan ses HER), så ved I at vi døjer rigtig meget med refleks herhjemme. En grum en af slagsen. Som jeg også taler om i videoen, så har vi prøvet A-L-T, og da Gabriels refluks skyldes en lidt umoden lukkemuskel ved spiserøret/mavesækken, så er der ikke super meget at stille op, andet end at vente på at han vokser fra det. Imellem tiden prøver vi derfor bare at hjælpe ham så meget vi overhovedet kan, så det som fungere super godt for os er følgende:

 • Sover med hovedet hævet på en skråpude (denne) som vi også har i både barnevognen og på puslebordet
 • Ligger ham ikke på ryggen før efter minimum 30 min. efter amning. Jeg sidder altid oprejst med ham efter hver amning – også om natten (zzz)
 • Han får Bifibaby Kolicin hver morgen. 5 dråber af slagsen.
 • Mækesyrebakterier. Vi har prøvet mange på markedet og tester nu  “Udo’s Choice Super Infant” som skulle være særligt gode for refluks-børn.
 • Epsom saltbade – om aftenen et par gange om ugen får Gabriel et bad i Epsom salt. Der er bla. magnesium i som går ind og får musklerne til at slappe af og gør dem mindre urolige i kroppen til natten
 • Derudover går vi hos behandler Michael Cohrt oppe i Sjællands Odde efter behov. Han er den bedste behandler hvad angår rekluks og maveproblemer hos babyer. Ham kan vi varmt anbefale! Det er både ventetiden og køretiden værd.
 • Vi bruger D spray oralt (denne) i stedet for d dråber. Det giver ingen mavekneb og vitamin er SUPER vigtigt får refluksbørn.
 • Vi kigger så småt på at starte op med fastføde inden så længe. Lige nu reacher jeg i hvad og hvordan da refluksen både at forværres og forbedres ved opstart af fast føde. Det hænger rigtig meget sammen med hvad det er de får ned.

Jeg ved at I er flere forældre med små børn der døjer med refluks eller maveproblemer, og derfor ville jeg blot lige give en status herfra. HANG IN THERE! Det er benhårdt, men vi skal nok komme igennem på den anden side! <3

Tænder & virus udslæt

Da Gamal var væk hjemmefra i denne uge på uddannelse i Rungsted fik Gabriel lige et kæmpe omgang virusudslæt som med lynets hast har spredt sig over hele kroppen. I var utrolig mange som skrev til mig med jeres personlige erfaringer og det var en kæmpe hjælp. Så TAK til jer! <3 Vi endte dog en tur til lægen for lige at få nogle læge faglige øjne på, og hun konstarede med det samme at det var et virus udslæt og at det nok skal gå i sig selv om nogle dage.

Så fik Gabriel også lige en tand både i onsdags og i igår torsdag. Han er kun lige rundet de 4 måneder og jeg troede ærligt ikke mine egne øjne, men frem i verden vil den lille mand. 😉 Tænder = pylret lille mus i armene på mig 24/7, og alt det her skete selvfølgelig lige i de dage hvor Gamal var væk hjemmefra. Jeg var godt spændt for, men selvfølgelig klarede vi det, selvom jeg må indrømme at jeg var en aaaanelse presset. 😀

 

Slut prut – Gamal færdig med uddannelse

I denne uge færdigegjorde Gamal sin uddannelse som han har været igang med det seneste år. Han har taget en overbygning på hans pensions-uddannelse, så nu er han også en haj til en helt masse om skatteprocenter, testamenter, fancy paragraffer og en helt masse andet som jeg ikke forstår mig på. 😉 MEN, uddannelsen har været hård og trukket tænder ud, og den sværeste del af overbygningen startede han på lige da Gabriel kom til verden hvor vi i forvejen var rimelig udfordret. Jeg er SÅ stolt af ham. Han har virkelig knoklet for det, og ovenikøbet ved siden af hans (mere end) fuldtidsjob. Derudover er han blevet forfremmet på jobbet og han kører bare med klatten! Han er så god! Så hvis any body skal have kigget på deres pension /oprettet en ordning så skriver I bare til Gamal. 😉

1, 2, 3 bikini ready

Haha, not really, men jeg arbejder på det. Jeg har virkelig savnet at røre mig og træne min krop udover alle de kilometer som jeg går med barnevognen på daglig basis. Så derfor har jeg fast meldt mig til styrketræning to gange i ugen. Det er noget som hedder EMS træning som er super effektivt og kun tager 20 min pr. gang, PLUS jeg kan have Gabriel med mig. Mega dejligt! Jeg har so far trænet to gange og jeg bliver simpelthen bare så høj på energi bagefter, uanset hvor hård natten har været.

Apartment makeover

Jeg ved ærligt talt ikke helt hvor overskuddet kommer fra, men jeg går lidt og lejer med tanken om at lave lidt om herhjemme. Jeg har det sidste år brugt enooormt mange timer hjemme i vores lille hule, og jeg kan mærke at det er tid til forandring. Vi går nu lysere tider i møde, og derfor skal væggene i stuen altså også være lysere. 😀 Ej, jeg har bare fået lidt nok af alle de mørke toner. Derudover skal vi nok af med vores sofa og ja.. idéerne er mange. 😉 Det giver mig energi at sidde og hygge mig med i mine små pauser i løbet af dagen eller når jeg er ude at gå mine lange turer, så vælter idéerne ind. 😉 Så nu er det bare noget med fra tanke til handling…

Januar off

Ellers så har jeg de eneste 4 ugers tid ikke rigtig arbejdet og dagene er blevet brugt i aller laveste gear. Noget jeg ikke er vant til, men det har været super rart. Jeg har holdt barsel med stort B, drukket kaffe med veninder, gået lange turer, leget husmor og haft diverse baby playdates. Jeg trængte til ikke at have andet i fokus end bare Gabriel, og det har været så rart! Jeg fortsætter i samme gear i nogle måneder endu kan jeg mærke. Det er godt for os alle, og pludselig er han så stor! 

 

Jeg håber at I synes det var sjovt at læse med, og jeg beklager på forhånd eventuelle stave/tastefejl. Jeg har en lille mus som ligger og mosler derude i barnevognen, og tænker bare at få udgivet før endnu en uge er fløjet for næsen af mig. 😉 Rigtig god lørdag til jer alle. Knus Simone

(Visited 58 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone, tror ikke det er optimalt med muskelafslappende Epsom salt bade. Lille Gabriel har jo i forvejen en ikke hele udviklet lukkemuskel.
  Tænkt på det?
  Knus Winnie

 • Hej Simone. Det lyder virkelig spændende at være mor, med såååå mange ting! Jeg kunne godt passe ham den lille mand ❤️. Knus Karoline

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *