Julen 2019

Kære dejlige ladies,

Rigtig glædelig bagjul til jer alle  ?✨??
Jeg håber sådan at I alle har haft en rigtig skøn juletid sammen med jeres kære.
Spar endelig ikke på julemaden i de her dage og gi’ den fuld gas med risalamanden – jeg nyder virkelig dagene og jeg har virkelig fået spist igennem ? Jeg har fået min mor til at lave risalamanden på mandelmælk i år (hvilket var en succes), så jeg også kunne spise med ??

Egentlig skrev jeg det her indlæg på bagsædet på vej til Fyn forleden dag, men jeg blev afbrudt da Gabriel vågnede i autostolen og ville underholdes. 😀 Så nu forsøger jeg lige at færdiggøre det. 😉

December har nok været den hårdeste måned i min tilværelse, og jeg (vi) har virkelig kæmpet os igennem! Vi har derfor slet ikke fået pyntet op i til jul i år, intet kalenderlys haft, og jeg har heller ej været til en eneste julefrokost eller noget der minder om. ? Hvilket også er helt okay! Til gengæld  har jeg fået Gabriel i år. Mit livs største gave som jeg er evigt taknemmelig for ???

Jeg gik bare med sådan en idyllisk idé oppe i mit eget lille hoved om at i år bare skulle være J-U-L med stort J. Første jul som familie, hvor der bare skulle pyntes op i lange baner, kysses under mistelteen og bage brunkager i matchende julepyjamas og rigtig nyde den her særlige tid sammen. Andre der havde det sådan?? Men I guess not?? Sådan en december blev det i hvert fald ikke for vores vedkommende! 😀 Det må blive næste år hvor Gabriel også er lidt ældre og tingene forhåbentlig er lidt mere forenklet og vi er inde i en fast og kontinuerlig rutine.

Vi har som sagt virkelig været udfordret og december har været ét stort kaos for os som familie. Det hele bunder ud i Gabriels helbred – en ting som jeg nok skal komme nærmere ind på når jeg har overskud til at dele ud. Selvfølgelig hjælper den manglende søvn heller ikke på tilværelsen. 😉 Jeg nyder især at have Gamal hjemme i de her juledage. Det er SÅ dejligt at se hvordan forbindelsen mellem Gabriel og Gamal bare blomstre. Blot efter et par få dage sammen. I hverdagen skal han jo oftest ligges til natten når Gamal kommer hjem fra arbejde, så det er ikke mange vågne timer de har sammen. Så det er SÅ dejligt at se! Gabriel ser virkelig op til Gamal og imiterer ham både med mimik og lyde. Mit hjerte smelter virkelig! <3

Men status på julen: vi kom afsted d. 24 juleaftenen, og fejrede den hos min kære mor sammen med hendes mand, min søster, Gamal, Gabriel og jeg. Lille hyggelig intim juleaften. Lige hvad jeg havde brug for. Ikke for stort og vildt med en lige nyfødt på armen.

Vi havde en super dejlig aften og Gabriel sov heldigvis det meste af middagen så jeg kunne nyde den dejlige julemenu uden at slugemaden og agerer pauseklovn imens ;-). Så vågnede han lige op efter maden og var med til pakkeleg og spas, og så blev han lagt igen imens vi åbnede gaver og drak vin og spiste konfekt. Helt perfekt! Dog valgte han i stedet at holde fest hele natten og stod op kl. 1 – 4 hvor han underholdte Gamal mens jeg fik lov til at sove nogle timer. Man får altid tilbage igen som forældre når man roder rundt med søvnrutinerne i dagtimerne 😉 Haha.

Men en rigtig glædelig jul blev det, og Gabriel fik simpelthen så åndsvagt mange fine gaver. Det er jo helt fjollet, men man er vel første barnebarn. 😉

Jeg fik også næsten alle mine ønsker opfyldt, og hvis der er tid kan jeg måske lave en lille gave haul til jer på YT. Smid en kommentar hvis det er noget som at I vil se. 😉 Disse dage efter julen tilbringer vi bare herhjemme i pyjamas og rodet hår og får gået en masse lange ture og hygget med Gabriel. Det er helt perfekt!

Jeg håber sådan at I har haft en dejlig jul, og jeg glæder mig allerede til næste gang at jeg får tid til at skrive / filme lidt igen!

xx Simone

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det lyder som en hyggelig juleaften <3 Jeg vil rigtig gerne se jeres julegaver. Både dine og Gabriels (og Gamals for den sags skyld). Det er altid rart med lidt inspiration 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *