Vi er flyttet til Fyn

Vi er flyttet til Fyn… altså bare ugen ud ?

Gamal har simpelthen så meget arbejde i denne uge, som inkluderer en helt masse møder på både Fyn og i Jylland. Så for at vi bedst mulig kunne få hverdagen til at hænge sammen som familie, og jeg kan blive forkælet lidt med varm (god) mad som ikke er takeaway og komme i et langt varm bad i ny og næ, har vi valgt at flytte hjem til min mor ugen ud.
Til de af jer som er nye her på bloggen/ Instagram, så kommer jeg oprindeligt selv fra Fyn hvor jeg har tilbragt hele min barndom.

Jeg flyttede til København for præcis 10 år siden om et par måneder, men jeg nyder at komme tilbage til stilheden og den smukke natur i ny og næ ??

Vi har haft lidt af en hårdt nat i nat, så i dag har mest af alt bare stået på en lang gåtur i regnvejret hvilket egentlig var meget skønt – så vågnede man da op ? Så har vi fået spist lidt og senere i aften glæder jeg mig til at se Gamal igen og forhåbentlig nå at hygge lidt sammen på sofaen hvis Gabriel ellers tillader det ?

I morgen krydser jeg fingre for at jeg får tid og ro til at skyde en ny video til jer, men nu må vi se ?? Mini bossen G sætter dagsordenen ?Det var lige en kort update herfra, jeg håber at I alle har det skønt!

Knus Simone 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone♥️
  Hjerteligt tillykke med den lille Gabriel. Jeg har fulgt med siden du blev gravid faktisk før.♥️ Jeg er seriøst din aller største fan.♥️?
  Du gør mig ALTID SÅ glad♥️?
  Alt held til jer i fremtiden♥️
  Jeg elsker virkelig det arbejde du laver, ALDRIG stop det ♥️
  Knus Sara (din aller største fan) ♥️
  PS Hvor er den gule dragt fra ♥️

 • Det er altid hyggeligt at komme hjem til ens mor. Kan godt forstå dig Simone. Jeg bor selv lige midlertidig hos min mor og besøger min kæreste i weekender og i hverdagen pendler jeg to timer med de offenlige til mit studie. Mennesker er hyggeligt at komme hjem til ens mor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *