Min fødselsberetning

Hej Ladies,

Endelig endelig endelig, fik jeg både tid og overskud til at sætte mig ned og lave min fødselsberetning. Min første hensigt var faktisk at få skrevet den ned, men da jeg oftest kun har en arm ledig af gangen og detaljerne er mange, så besluttede jeg mig i stedet for at lave en lille video til jer, hvor jeg beretter om min naturlige fødsel fra hvor vandet går til Gabriel kommer ud.
Jeg ved at der er rigtig mange skønne kommende mødre som følger mig og som længe har efterspurgt min fødselsberetning. Så here it goes! Jeg håber at I vil tage godt imod den og at I kan bruge den til at foreberede jer på jeres kommende fødsel. I skal GLÆDE jer! At føde er det vildeste i hele verden! Jeg glæder mig allerede helt vildt til næste gang. 😀

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at smide dem nedenfor i kommentarfeltet.

Knus Simone

PS: Husk endelig at SUBSCRIBE på min YouTube kanal HER, så går du ikke glip af en eneste video. 😉

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *