New in

I fredags vandrede Gabriel og jeg et smut ind til byen. Min første tur til byen alene siden jeg fødte. Faktisk har jeg ikke slændret rundt derinde i mit eget tempo snart 2.5 måned. Jeg har kun haft små korte visits i form af events, frokostaftaler e.l.. Men forleden dag trængte jeg virkelig til at komme UD. Ud fra vores små fire vægge herhjemme. Ud og få noget luft, noget inspiration og forkæle mig selv lidt. Sidst nævnte var bestemt ikke et problem. 😉 Den første butik jeg endte i var Valentino. Jeg havde nemlig set mig lidt lun på de her fede boots. De sprang næsten af sig selv op i barnevognen og nu pryder de så fint min garderobe herhjemme. Jeg glæder mig til at få taget dem i brug!

Turen til byen gik heldigvis også godt. Jeg var en smule spændt på både at skulle med metro og bus alene med Gabriel som ikke sover fantastisk i barnevognen lige i øjeblikket, men det gik heldigvis helt fint. Han sov fra det hele??
Nå, men jeg ville egentlig blot lige vise jer månedens fangst eftsersom at jeg lavede et gætte-runde på Instagram ?♥️

Jeg er i hvert fald helt vild dem, og så har jeg faktisk ikke forkælet mig selv i mange maaaange måneder, så det var vidst på sin plads! ?

Kan I li’ dem?
xx Simlme

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *