Bæredygtig shopping

Reklame i samarbejde med PriceRunner
Hej Ladies,
Dagens post skal i dag handle om at shoppe bæredygtigt. Noget som der heldigvis allerede er enormt meget fokus på ude i den store verden, men vi kan altid blive endnu bedre. Jeg er jo en kæmpe fan af online shopping (hvem er ikke det?!), og for mig er det utrolig vigtigt at de produkter jeg køber, for det første er fri for kemi og dernæst undgår jeg plast, og jeg forsøger aller helst at købe nogle få gode ting som kan holde på den lange bane frem for en masse ting til den halve pris som også holder den halve tid fordi materialet (oftest) er derefter. Da jeg var yngre handlede det i en helt anden grad om at få så mange produkter for pengene som muligt frem for hvad jeg fik. Jeg var altid på jagt efter nyt til garderoben og jeg tror vidst god at jeg kan indrømme at jeg dagligt var en tur i både H&M og Zara.
Sådan er det langt fra i dag. I dag handler det for mig om at handle smart for at finde de helt rigtige produkter, og et sted at starte sin søgning kan være på PriceRunner. Ikke kun for at finde den bedste pris, men også for at få hjælp til at finde de rigtige produkter og shoppe mere bæredygtigt. Jeg går nu hellere efter færre men gode produkter og går i stedet ikke så meget om i mængden.

Vidste du?

Vidste du at PriceRunner eksempelvis har et filter hvor du udelukkende kan vælge at shoppe bæredygtige produkter? Det synes jeg er enormt cool! For ærligt, skal man både selv sidde og lave research på hver enkelte ting som man klikker hjem, kan det hurtigt godt blive en langhåret process, når man i forvejen også lige skal læse diverse “bedst i test” og reviews.

Uden kemi

Et filter som jeg har benyttet mig meget af når jeg har shoppet især til Gabriel har været “uden kemi-filteret”. Se mere HER. På den måde sikre man sig at alt man sidder og kigger på er gået igennem nåleøjet og allerede er testet fri for kemi. Her fandt jeg både hans sutter, slynge, flasker osv. G-E-N-I-A-L-T! Det samme gælder når jeg kigger på fremtidige møbler til vores hjem, for føj hvor er der meget tilsat kemi på markedet! Jeg glemmer aldrig da jeg fik forrige år fik et mega allergisk udslæt i en hel uge udelukkende pga. en møbelimprægnering. :-/

Bæredygtige materialer

Et andet filter som jeg er begejsret for når det kommer til tøj (især amme-lingeri lige pt. :-D) er at kunne fravælge materialer som polyester etc. Jeg er enorm fan af bambus, og der er simpelthen et filter som udelukkende viser lækre styles lavet i bambus! Halleluja! Lige nu arbejder de ogå på at implementere bæredygtige filtre hvor de direkte guider og vejleder dig til at vælge shoppe mere bæredygtigt. Er man ikke oplyst om hvilke materialer som er gode / dårlige kan dette jo i sig selv være enormt svært at begå sig i!
Så, alt i alt kan PriceRunner altså benyttes som en hjælpende hånd til at finde de mest bæredygtige produkter ud fra netop det produkt du søger.
PriceRunner udgiver derudover selv hver eneste uge nye artikler om co friendly produkter og bæredygtige shopping metoder. De er værd at holde øje med. Et eksempel kunne være disse artikler: læs med HER.
Jeg håber at I kunne bruge uges shoppe-inspiration!
xx Simone
Bibs sutter

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *