Første update efter fødslen

 

Wauw, det her lille blog indlæg har taget mig knap en uge at få skrevet. Jeg har i flere dage, af mange omgange taget tilløb, men tiden eller overskuddet har simpelthen bare ikke været til det. Sikke en omvæltning det er at blive forældre! Hårdt, men fantastisk på alle områder! Hver gang jeg lige har tænkt, NU sætter jeg mig ned og går igang, så er jeg enten blevet forstyrret eller faldet i søvn! 😀

Før jeg overhovedet skriver videre, så vil jeg gerne lige hurtigt benytte lejligheden til at sige ét stort fælles TAK! Tak for alle jeres søde beskeder, kommentarer og lykønskninger de seneste mange uger. Jeg har flere gange siddet og læst dem igennem, helt rørt til tårer. Både af glæde men også lidt i frustration over at jeg bare må indse, at jeg på ingen måde kan nå at svare jer alle sammen personligt. Så I skal bare vide, hver og en af jer, at jeg virkelig er taknemmelig og utrolig stolt over at have så mange søde mennesker som jer i mit (vores) liv. Så tak fordi I følger med. <3

Lad os spole tiden tilbage….

Fødslen:

Lad os lige spole tiden tilbage til torsdag d. 12 september 2019 – en uge over termin. Dagen hvor vores skønne søn kom til verden. Jeg fødte en smuk torsdag morgen, på Hvidovre hospital stue 1, og præcis på slaget 7:00 meldte han sin ankomst.

Selve min fødsel vil jeg gerne fortælle jer nærmere om i en seperat video, da det er noget af det største og vildeste som jeg har oplevet, og det vil tage mig mange timer at skulle skrive sådan et følelsesladet indlæg, så giv mig lige lidt tid til at bearbejde det hele og samle energi, og så hold godt øje på min YouTube kanal hvor jeg vil tale meget mere om fødslen.

Husk at subscribe på min YouTube Kanal via linket HER, så misser du ikke en eneste video. Og er du ny følger, jamen så kan du indtil da også tjekke alle mine seneste videoer ud. 🙂

Baby & baby’s navn:

Vores søn kom ud 52 cm lang, knap 4 kg og en god hovedomkreds. 😉 (av!) Helt sund og rask, enormt stærk og meget meget rolig.
Han er virkelig dejlig, og jeg kan bruge oceaner af timer på bare at ligge og stirre (og kysse) på ham. Han kom ud med meget sort hår, brune øjne med et blåligt skær og ikke mindst en god kulør. Her et par uger efter er øjenene blevet krystalklare blå og håret meget lysebrunt og fortsat en god kulør. Det bliver simpelthem så spændende at se hvordan han udvikler sig og kommer til at se ud. Det er først i denne uge at jeg er begyndt at kunne se små lighedstegn mellem ham og jeg. I starten synes jeg udelukkende at han lignede en mini udgave af Gamal! 😀

Hvad han skal hedde den lille pomfrit, modtager jeg nok +100 beskeder omkring hver eneste dag, og det er altså korrekt at vi endnu ikke har afsløret hans navn. Han er nu stadig kun tre uger gammel, og det har været vigtigt for os at finde det helt “rigtige” navn til netop vores søn, samt fortælle alle i vores familie om navnevalget først. Det håber jeg at I forstår – så stay tuned! 😉 Vi skal nok opdatere jer. I promise!

Barselshotel

I er ligeledes mange som har spurgt os hvor det mon var at vi var henne efter fødslen, da det tydeligt fremgik af billederne, at vi ikke var hjemme. Vi havde simpelthen valgt at tage på et privat barselsophold i Gentofte, på noget som hedder Babyinstituttet. Der befandt vi os i 4 døgn, og blev tæt fuldt af kompetente jordmødre som bla. hjalp os med at få etableret en god amning, gode søvnrutiner osv. Alt dette skal jeg selvfølgelig nok også fortælle jer mere om såfremt der er interesse? Det var i hvert fald den bedste beslutning vi nogensinde har taget!

Det at være forældre

Det at blive forældre er virkelig magisk og enormt overvældende! Den første uge lever man som mor på en eller anden form for adrenalin-rus, der gør at du hverken behøver mad eller søvn. (spis og sov dog anyway 😉 ) Men det jeg mener er bare, at jeg følte mig uovervindelig. Jeg kunne klare alt, selvom jeg havde ondt i hver eneste muskel i min krop efter fødslen for ikke at snakke om smerten forneden og alle de dejlige efter-veer som følger med i pakken. Den første uge var en meget emotionel tid. Jeg græd enormt mange glædeståre, træthedståre og ja.. Det hele var og er bare så overvældende.. Det er selvfølgelig også benhårdt! Hvis jeg sagde andet ville jeg lyve! Det er slet ikke så lyserødt som det af og til måske kan fremstå på de sociale medier!

Alt den her snak om at være forældre synes jeg at vi skal gemme til en part 2 eller til en YouTube video. Lillemanden er netop vågnet igen, og jeg vil trisse ud og gå en tur med barnevognen i det gode vejr, og vente på at Gamal kommer hjem fra fodboldstævne i Vedbæk… Imorgen starter endnu en hverdag, Gamal er tilbage på arbejde og jeg er alene på barsel… Det er også et helt blog indlæg for sig selv – I guess! 😉 #Kaos.

Det var lige en kort status herfra, som jeg ved at I har ventet meget længe på. Det beklager jeg, men jeg har haft hænderne fulde 😉

Vi ses / høres meget snart!

xx Jeres Simone

         

Tænk engang at han lå inde i min store mave for blot 3 uger siden… Det er slet ikke til at forstå! <3

(Visited 88 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *