Så ramte vi termin

Så ramte vi termin – en dato som i virkeligheden blot er en cirka-dato for babys ankomst målt ud fra hovedomkredsen ved 12 ugers scanningen. Jeg mener at det kun er 5% af alle førstegangsfødende som føder til termin. Vildt nok ik’?

Men alligevel er en terminsdato speciel, og den har så fint pyntet i kalender i 9 måneder. En dato som vi har glædet os enormt meget til.

Men i dag d. 5/9.2019 er termin for vores lille søn, og han har altså endnu ikke meldt sin ankomst. Så vidt vi ved. 😉 Han har stadig 5 timer til at nå det før vi er ovre i d. 6 september. 😉

Jeg har på ingen måde stress med at få ham ud, og jeg ved at han kommer når han er klar, og så snart at min krop er klar. I dag har alligevel på en eller anden måde været en helt magisk dag, med plukkevees-rekord ( 😉 ) og tanken om at der nu ikke går mange dage før han kommer lige pludselig er i sig selv sådan en DEJLIG følelse! Jeg er SÅ klar på den fødsel nu, og mest af alt glæder vi os begge to helt vildt til at møde vores lille søn.

Dagen i dag har jeg brugt på at sove længe, spise en god morgenmad på sofaen, set en utrolig dårlig mommy-film på netflix og så har jeg været ude og gå en god lang tur på 5 km i det smukkeste solskin.

Nu tror jeg at jeg ville hoppe i et varmt bad og så vil jeg hoppe ind under dynen og hvile mig. Man ved jo aldrig hvornår man skal være parat til det store “maraton” lige om hjørnet. 🙂

Det var lige en kort update herfra – måske den sidste 😉 Men det har jeg jo sagt før. Haha!

Rigtig god aften

xx Simone

(Visited 44 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Simone jeg er kæmpe fan af dig og jeg glæder mig så meget til lille baby boy kommer og jeg syndes at hans værlse er mega flot kh emma #kæmpefan

  • Hej Simone
    Jeg er KÆMPE fan, og jeg følger både med på youtube, Instagram og Blog. Du er sådan en fantastisk person.
    Jeg kan ikke sige andet end at ønske dig og Gamal stort tillykke med den lille.
    Jeg vil glæde mig meget til den komende youtube video.

  • Hej Simone er VIRKELIG stor fan ser jeres gamle videoer igen og igen og igen kan slet ik få nok af dem glæder mig virkelig til der kommer en ny og tillykke med lille baby boy kan er virkelig kær kh Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *