Gravid uge 40

Tankemylder…

Så nærmer vi os drastisk termin. Der er nu ikke mindre end 4 dage til, og jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere klar.

Ikke at jeg ikke hele tiden har været klar, for det har jeg bestemt været lige fra day one da jeg stod med den positive graviditetstest i hånden, men igår gik det sådan “virkelig op for mig” at et lille menneske, et menneske som vi har skabt kommer til verden lige om lidt. Et lille væsen som vi har ansvaret for og alt der hører med.

Wauw…. En virkelig vanvittig følelse som faktisk slog mig lidt ud af den igår.. Mest af alt tror jeg, at det lige nu er hormonerne der pumper derud af på højtryk og gør klargør kroppen ved at sende “nu er det nu” signaler.. Og så hjælper en god omgang overtræthed nok ikke på tankemylderet. Heldigvis fandt jeg ro igen, og jeg endte igår aftes inden sengetid med at ligge og små fnise af mig og alle mine tanker, for SELVFØLGELIG er jeg klar, og SELVFØLGELIG kommer jeg til at elske vores lille søn over alt på jorden og jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at han skal have det så godt som overhovedet muligt, og det samme vil hans dejlige far.

 

Til jer mamma’s / gravide: havde I også noget af et tankemylder og følelser hertil sidst i graviditeten?

babyværelse inspiration

Alt er nu klargjort, hans værelse står snor-lige, det sidste tøj er vasket og bilen samt hospitalstasken er nu pakket. Det giver mig i sig selv en dejlig ro. Ja, jeg er enormt meget forbereder-typen i alt jeg kaster mig ud i 😉

Tiltagende plukkeveer og fødselstegn?

De sidste to dage har jeg haft vildt tiltagende plukkeveer og jeg får også de der gode skarpe jag for neden som stråler ud i benene. Egentlig har jeg ikke mærket et eneste plukkeve før omkring uge 38 (lucky me 😀 ) men nu bliver de kraftigere og kraftigere. Det skal man jo kun være glad for tænker jeg. 😉 Jeg har på fornemmelsen af at fødslen er lige om hjørnet i de her dage, men hvad ved jeg. Jeg er jo bare en første gangsgravid som overanalysere alle de små tegn som kroppen signalere i disse dage. 😉

Tak til alle jer som via min Instagram story igår valgte at dele jeres ærlige tanker, fødselsforløb, erfaringer m.m og tak fordi I alle er så skide søde og hepper på mig hver eneste dag. It means the world to me – det skal vi I vide!

Overskuddet er som sagt ikke super stort i disse dage, og af samme årsag er der derfor ikke nogen ny video udgivelse på YouTube kanalen i dag. Måske du ikke har fået set min seneste video endnu? Hvis ikke så kan du se den på kanalen HER, hvor alle mine andre videoer også ligger tilgængelige.

HUSK endelig at hoppe ind og abonnér på min YouTube kanal lige HER, så du ikke misser næste video.

Så er der ikke så meget andet end at sige stort tak fordi du læste med og vi ses lige pludselig igen. 😉 xx Simone

(Visited 131 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Præcis de samme tanker havde jeg for ca. 4 uger siden, 2-3 dage senere kom vores søn til verden 🙂 For hver eneste ve der kom og gik forsvandt tvivlen og troen på det var det helt rigtige blev bare stærkere og stærkere 🙂 Tror de tanker er med til at gøre en HELT klar på den kæmpe og fantastiske omvæltning der ligger for fødderne af en!
    Glæd dig! At blive nogens mor er det vildeste og mest magiske <3

    • Åh hvor dejligt at høre! Jeg tror du har helt ret i at det er en del af kroppens naturlige proces! Stort tillykke med din lille søn og mega sejt gået!
      Nu glæder jeg mig til det bliver vores tur 😀 Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *