Soveværelses makeover

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med SengeSpecialisten

Hey ladies,

Som jeg har teaset lidt for på min Instagram, så har vi her på det seneste lavet lidt om I vores skønne soveværelse, og vi er simpelthen blevet så glade for resultatet.
Jeg modtager dagligt spørgsmål om hvor vores seng, spejl, krukke osv. er fra, så derfor tænker jeg, at det letteste måtte være at samle det hele i et blogindlæg og lave nogle links nederst i indlægget her. På den måde får alle også svar på deres spørgsmål. 😀

Men, det som det i dag skal handle om, er faktisk vores seng. Den fortjener nemlig en masse opmærksomhed og et kæmpe skulderklap!

Jeg ved ikke om I husker det, men tilbage i februar måned skrev jeg et blogindlæg om vores seng fra Wonderland som vi har købt hos SengeSpecialisten på Østerbro tilbage i efteråret 2018. Vi trængte i sin tid virkelig til en ny seng, b.la. grundet mine skader på nakken efter bilulykken for snart tre år siden. De hjalp både Gamal og jeg med at finde den rigtige madras og hårdhed og hjalp os igennem hele processen! Det var en kæmpe hjælp og den bedste investering, som vi nogensinde har lavet!

Til november har vi haft sengen i et år, og i de ni af månederne har jeg jo b.la. også været gravid, og lad mig bare sige det sådan; en elevationsseng har været GULD værd!

I hele mit første trimester havde jeg jo enormt meget kvalme og opkastninger, og jeg lyver ikke hvis jeg fortæller jer at jeg hver aften faldt i søvn i siddende / oprejst position, og som natten skred frem og kvalmen aftog kunne jeg sænke mig ned. Det hjalp mig helt enormt meget med hæve-sænke funktionen. Ligeledes bruger jeg sengen rigtig meget her til de sidste uger af min graviditet da komforten simpelthen bare er bedre end vores sofa, og ligeledes, så kan benene hæves når man kommer hjem efter en lang da eller fysisk aktivitet. Det er virkelig rart.

Mine migræne-anfald er også blevet markant mindre end førhen, og jeg tror helt sikkert at sengen har en stor indflydelse på netop dette. En madras, som er skræddersyet til den enkelte, vil altid være det bedste man kan udsætte sin krop for, og hele det her forløb med at finde den rigtige seng, har virkelig været en enorm læreringsproces for både Gamal og jeg.

Så alt i alt kan jeg virkelig anbefale jer at opsøge professionel hjælp næste gang at I skal ud og investere i en ny seng. Det er alle pengene værd. Vi havde en rigtig god oplevelse hos SengeSpecialisten som udmærker sig virkelig på god, kvalificeret og personlig service! I kan læse mere om SengeSpecialisten ved at klikke videre her.

Det var alt for nu. Nederst i indlægget har I links til de forskellige ting.

xx Simone

Seng: Sengespecialisten / Spejl: Neighbour / Lamper: Kizu / Krukke: Neighbour / Pampasgræs: Stalks & Roots / Plakat & ramme: Desenio / Vase: Jotex

scandinavien bedroom

scandinavien bedroom

sengespecialisten

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *