Gravid Uge 36

 

Hej Ladies!
Igår var der præcis 4 uger til termin. 4 UGER! På den ene side synes jeg at tiden snegler sig afsted fordi jeg er så hamrende spændt på at møde vores lille søn, og på den anden side så synes jeg alligevel at den sidste tid her er fløjet afsted.

I hvert fald er der nu ikke længe til termin, nemlig d. 5 september. Jeg er SÅ klar mentalt til den der fødsel og jeg glæder mig helt enormt. Jeg er så MEGA spændt! 😀

Nå, men i dag ville jeg egentlig blot give jer interesserede en glædelig update, nemlig at lille manden stadig ligger med hovedet nedad. Siden sidste jordemoder konsultation i uge 31 havde han nået at vende både op og nedad, men heldigvis står han nu fast med hovedet nedad, og faktisk rigtig dybt nede i bækkenet fik vi konstateret i dag. Så det er jo bare en mega glædelig nyhed, at han selv har fundet vej og nu blot ligger klar til at samarbejde med mor her når tiden melder sig! 😉
Jeg har en lille feeling af at han kommer før tid, men hvem ved…

Siden sidst…

Er jeg begyndt at svømmetræne 2 gange om ugen. Jeg sover meget bedre om natten når jeg får trænet og selve svømingen er skøn fordi kroppen føles vægtløs i vandet og åndedrattet bliver trænet.

Så har netop igår bestilt sådan en trænings / pilates / fitness bold, som jeg vil begynde at sidde på herhjemme når jeg alligevel sidder foran computeren på en hård stol som ikke giver meget komfort. Derudover skulle den være rigtig god at anvende til diverse øvelser, så man ligesom “træner” bækkenet i at åbne sig op og gøre klar. Det glæder jeg mig til at prøve!

Jeg er den sidste uges tid begyndt at blive enooormt træt og udmattet og overskuddet er enormt lille. Det irritere mig en smule, for der er simpelthen så mange mennesker i min omgangskreds som jeg gerne ville have nået at skåle med og give en krammer inden jeg forsvinder lidt ind i en baby-boble, som jeg jo har hørt at man gør de første par måneder efter en fødsel. Men hey… Jeg må tage tingene i mit eget tempo og lytte til min krop. Det har jeg været så god til igennem hele min graviditet, og det ville være dumt at presse kroppen her i slutspurten hvor den virkelig har brug for at hvile og “bygge færdig”. Til gengæld priser jeg mig lykkelig over at jeg hverken har hævelser, vand i kroppen, halsbrand, kvalme, kløen, bækkenløsning, migræne eller noget som helst andet, som de fleste andre gravide i min omgangskreds døjer med. Så TAK til min seje krop. Aldrig vil jeg kritisere dig! <3

Hvad ellers?

Jamen hvad ellers… I skønne følgere / læsere / seere har jo et væld af gode nysgerrige spørgsmål, og derfor har jeg lavet en video hvor jeg samler de mest stillede spørgsmål, og forsøger på så godt muligvis at besvare dem.

Det er spørgsmål alt lige fra, valg af navn, tanker om fødslen, vores bryllup, selve graviditeten m.m. Hvis du har lyst kan du se med nedenfor her i blogindlægget eller klikke HER og se videoen på min YouTube kanal.

HUSK endelig også at hop ind og abonnér på min YouTube kanal lige HER, så du ikke misser en eneste video. Der ligger i øvrigt også allerede en masse andre gravid og baby-relateret videoer. 🙂

Nu vil jeg hoppe i tøjet, lave mig en snack og gøre klar til at køre mod Gentofte hvor jeg har meldt mig til et ammekursus. Jeg tænker at poste lidt derfra på min Instagram story, så hop ind følg med derinde hvis du er nysgerrig. 😉 @SimoneTajmer eller klik HER.

Det var alt for nu. Tak for al jeres kærlighed, støtte og fordi du læste med. xx jeres Simone

 

(Visited 238 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *