What’s in the big bag?

Hej skønne ladies,

Jeg håber at I har haft en dejlig forlænget weekend her i Pinsen?
For et par uge siden investerede jeg i denne smukke sag fra Prada, som jeg har glædet mig til at vise jer.
Jeg har haft så meget om ørerne, at jeg dårligt har haft tid til at unboxe den eller tage den i brug, men nu skal det være. Egentlig ville jeg have lavet en unboxing video på kanalen, men tiden løber simpelthen fra mig i disse dage, og her i Pinsen har jeg forsøgt at slappe lidt af, og været nærværende med min søde familie og Gamal. Det var tiltrængt. Jeg kan godt mærke at det er ved at være udfordrende at arbejde i samme tempo som jeg plejer, når maven vokser og trætheden indtræder stærkere og stærkere. Derudover er der en helt masse nyt som jeg også skal sætte mig ind i. Fødsel, amning, det at blive forældre osv. osv. Det fylder rigtig meget i mine tanker, for ikke at snakke om alt det vi mangler at købe og gøre klar, selvom vi er godt med. 🙂

Men yes, here goes the bag! Jeg vil snart lave en lille gravid-update her på bloggen hvor jeg vil gå lidt dybere med det hele. For nu må I nyde denne skønhed, som jeg faktisk havde tiltænkt som pusletaske og mommy bag i én.
Den er i hvert fald stor nok til os begge, og så er den enorm praktisk i form at størrelse og materialet ‘Nylon’ hvor alt snavs nemt kan tørres af. Skulderstroppen kan hænges om barnevognen, og tages af hvis den skal bruges til lidt mere “fancy” hverdagsbrug. 😉 Derudover er det en tidløs taske, som jeg i mange år frem kan bruge som weekendbag når den har tjent sit formål som pusletaske. 😉

Jeg kommer til at tale mere om tasken på min YouTube kanal indenfor den nærmeste fremtid, når jeg skal til at pakke hospitalstasken, så sørg endelig for at SUBSCRIBE på min kanal HER, så du ikke går glip af mine videoer.

Det var alt for nu. Vi ses snart! xx jeres Simone

 

Link til tasken: PRADA NYLON TOTE BAG 
(reklame-link)

 

PRADA Leather-trimmed nylon tote PRADA Leather-trimmed nylon tote

Prada nylon tote bag PRADA Leather-trimmed nylon tote

(Visited 171 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *