De første baby indkøb

 

I dag har jeg lavet en lille ‘Baby Shopping Haul ‘over alle de første ting som vi har købt til vores baby. Dette er kun en Part 1, for vi mangler stadig en heeeeel masse ting! Vi er først lige startet! 😉
Vi venter os jo til september 2019 en lille dreng, og Gamal og jeg glæder os helt vildt! Meget snart på udgiver jeg ligeledes en ‘Baby Room in the making’ video på kanalen, så husk endelig at hop ind og abonner på min YouTube kanal lige HER, så du ikke misser en eneste video. Der ligger i øvrigt allerede en masse andre gravid og baby relateret videoer. 🙂

 

♡ HUSK  endelig også at følge mig på Instagram @SIMONETAJMER hvor jeg også kommer til at dele meget mere ud om min graviditet, baby og selvfølgelig alt det som jeg plejer ♡
TusindeTAK fordi du læste / så med. xx Simone

 

Min blå kjole som jeg har på i videoen fåes online HER. (reklame-link)

 

(Visited 49 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *