Fire briller, Fire looks

 

Sponsoreret / Reklame

“Affordable eyewear for everyone”

Hej piger, i dag skal det handle lidt om lækkert eyewear. Til de af jer som følger mig på Instagram (@SimoneTajmer), så kan I måske huske, at jeg tilbage i april måned fortalte lidt om mit besøg i butikken hos Smarteyes?

Til de af jer som ikke lige så med på Instagram, så var jeg forbi Smarteyes for at teste deres fede koncept! Min mission var egentlig i første omgang bare at finde et par fine nye læsebriller, men det udviklede sig til en sjov snak, og jeg blev så udfordret i en lille “style challenge”, der gik ud på at style fire forskellige briller gennem fire forskellige looks. Jeg elsker alle former for accessories og især med briller kan man virkelig formå at skabe en masse forskellige looks. Briller er meget mere en bare hjælp til synet! Her for I mit bud på 4 forskellige briller stylet i 4 meget forskellige looks.

Smarteyes simone tajmer

Casual & cool

Denne røde brille har jeg valgt fordi jeg manglede en brille som kunne spice mine lidt mere basic og casual outfits op.

Som eksempelvis dette look, hvor jeg har stylet en helt plain denim jumpsuit. Makeuppen til den røde brille har jeg bevidst også ladet være meget naturlig, da brillen i sig selv pynter og liver ansigtet op.

Smarteyes simone tajmer Rock’n’Roll

Den her lækre solbrille har jeg selv designet, og jeg gik efter et lidt mere rå look, end hvad jeg normalt plejer. Jeg går nemlig rigtig ofte i jeans og t-shirt, og nogle gange synes jeg godt at en mere feminin solbrille, kan “stikke lidt  for meget ud” og styre looket i den forkerte retning. Misforstå mig ej, jeg elsker store, fashionable feminine solbriller, og jeg kan sjældent få nok, men et par rå til at løfte looket manglede i min garderobe.

 

Smarteyes simone tajmer

Staying in

Hornbrillen, bloggerbrillen… Kært barn har mange navne. Jeg valgte den her brille fordi jeg synes den er super cool og casual, og er perfekt til en arbejdsdag derhjemme, hvor jeg ikke gider at gøre det store ud af hverken mig selv eller min makeup. Der skal ikke meget til, før en brille som denne kan give ens look lidt kant og karakter. Det er jeg vild med!

 

Smarteyes simone tajmer

Hverdags brillen

Sidste brille for denne omgang. Læsebrillen her har jeg kåret som min favorit brille af mange årsager. Ét dens smukke neutrale stel-farve som går til absolut alt og alle farver. Derudover synes jeg at designet er en stilsikker klassikker som aldrig går af mode. Jeg bruger den både herhjemme, på møder og i alle sammenhænge hvor jeg har brug for min læsebrille. Derfor navnet “Hverdags brillen”.

 

Jeg er personligt mest fan af at købe både briller og solbriller fysisk i butik. På den måde får man den bedste rådgivning, mulighed for en opdateret synstest, og ikke mindst er det fedt at prøve brillerne på “live”. Jeg fik både lavet en synstest og så fik vi og en generel snak om hvilke typer briller som ville klæde mit ansigt. Før i tiden har jeg nemlig altid bare valgt en lidt kedelig traditionel sort læsebrille, da det har været “det sikre valg” uden jeg skulle tage stilling til for meget. Men det var virkelig en god oplevelse i butikken, og enormt sjovt selv at få lov til at designe og mikse og matche.

Hos Smarteyes får man altid frit valg mellem alle stel og alle kollektioner i butikker og på den måde cotumize sin egen brille, uden at slippe af med en halv million. 😉 Det er uanset om du er på udkig efter en enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. De forhandler virkelig affordable eyewear for everyone, og det synes jeg er cool!

Konceptet startede i 2007 af en gruppe svenske iværksættere, som mente, at den traditionelle optikerbranche var for “selvtilfreds”, for dyr og alt for kedelig. De mente at de kunne gøre det både smartere og sjovere at købe briller og ikke mindst til en mere fornuftig pris, hvor de fleste kan være med, og have råd til også at lege og style briller efter ens garderobe. Smart ik’?

Til de brille / solbrille-interesserede, så kører Smarteyes lige pt. en dobbelt op-kampagne, hvor man lige nu får en gratis solbrille med, når man køber et par briller. *Tilbuddet gælder fra d. 29.4-16.6. I kan læse mere HER.

Smarteyes du kan se deres fine udvalg online og det bliver forhandlet i deres 10 butikker, godt fordelt på det danske landkort. 🙂

Jeg håber at I kan li’ de forskellige 4 briller og looks som jeg har skabt, og ikke mindst håber jeg at I kan bruge min lille brille-anbefaling når I selv sår og skal ud og købe briller eller solbriller næste gang.

Knus Simone

smarteyes

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *