Terminsdato, køn og et kæmpe tak

 

Hej Venner

Jeg synes lige at jeg skylder jer alle sammen ét stort KÆMPE tak! Jeg er simpelthen så varm om hjertet i disse dage.

Lige siden vi offentliggjorde graviditeten for knap to uger siden, har I alle simpelthen bare været så utrolig søde og taget godt imod vores store nyhed.

Jeg er helt overvældet af al jeres kærlighed og mange lykønskinger på både min blog, Instagram og YouTube. Jeg kæmper for at svare hver og én af jer, men jeg har stadig + 300 beskeder at gå igennem, så vær’ gerne tålmidghed med mig i disse dage. ? ??

Jeg synes bare at jeg lige ville komme med et stort fælles tak, og samtidig lige besvare nogle af de mest stillede spørgsmål, som I selvfølgelige er nysgerrige omkring! 😉

Er det en dreng eller pige?

-Det ved vi desværre ikke endnu. MEN, vi får det oplyst i denne uge. Jeg er ved at revne af spænding!

Hvor langt er du henne?

Jeg er i denne uge gravid i uge 20

Hvornår har du termin?

– Jeg er sat til d. 5 september – en lille sensommer engel.

Skal I flytte eller har I plads til baby?

-Vi er så heldige at have god plads her det nye sted, så vi har faktisk et helt tomt værelse, som kun står og venter på at blive transformeret til et sødt lille babyværelse. Vil I se processen?

Hvad med jeres bryllup – skal I stadig giftes?

-Ja, vi skal naturligvis stadig giftes også selvom en lille prins/prinsesse nu er på vej. Det bliver sog ikke til september som først planlagt, da jeg nu har termin i september. Vi har ikke helt lagt en plan endnu, men jeg skal nok opdatere jer.

Hvem er du egentlig? 😉

-Til de af jer som først lige har “fundet” mig og er begyndt at følge med via min YouTube kanal eller Instagram profil, så synes jeg at en lille lyn-introduktion må være på sin plads.  Kort fortalt så hedder jeg Simone, og jeg er netop fyldt 27 år i sidste måned. Jeg er forlovet med the love of my life og min bedste ven Gamal Saaid som jeg har været sammen med i 3 år, og venner med i snart 9 år. Vildt at tænke på! Oprindeligt kommer jeg fra Fyn, men jeg har nu boet i København i snart 10 år. Jeg elsker en sund og aktiv levestil og det er netop det som jeg fortæller meget om på mine platforme. Jeg dyrker super meget det postive mindset og lever efter hvad der gør mig glad hver eneste dag. Det var en kort intro herfra.

  • Du kan følge mig på Instagram @SimoneTajmer HER.
  • Du kan følge mig på min YouTube kanal HER.
  • Og selvfølgelig er du altid velkommen til at læse med herinde på min blog SimoneTajmer.dk hvor du kan læse alle mine gamle og nye blog indlæg, ved at navigerer rundt i menuen for oven hvor alle mine indlæg er inddelt i kategorier for bedst muligt overblik.

 

Tusinde tak fordi du læser med, fordi du viser interesse og for al kærlighed.
Af hjertet tak!

Jeres Simone

(Visited 185 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *