Gravid: Vi skal være forældre

Oh my, venner! Hvor har jeg dog bare glædet mig til at dele den her kæmpe nyhed med jer! Jeg er gravid, og vi skal være forældre! Aldrig i mit liv har jeg opnået noget så stort, og jeg er simpelthen ved at eksploderer af lykke!
Det er enormt overvældende, og jeg forstår nogle gange stadig ikke at ‘this IS happening!’ Her i første omgang har Gamal og jeg lavet en lille video til jer nedenfor, hvor vi fortæller meget mere.

Derfor bliver det en lidt kort tekst herfra, så I i stedet kan nyde videoen. 😉 Husk selvfølgelig at I kan se meget mere på min YouTube kanal HER.

xx the soon mama to be 🙂

 

Yeeeeaaaaah

 

(Visited 176 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • jamen hvor langt henne er du? du har godt nok pludselig en stor mave.. Men på dine billeder på instagram har du INGEN mave før denne nyhed blev breaket – er det så gamle billeder du bruger/poster? På din rejse fx til marbella har du jo ingen mave? lidt underligt – hvordan kan det være ? En mave kan ikke vokse så hurtigt på kun to uger 🙂
  mvh en nysgerrig og lidt kritsik følger.

  • Hej Anna
   Man kan snyde meget med billeder og vinkler 🙂 Mine billeder op til er taget mellem 7-8 om morgenen hvor maven er aller mindst 🙂 Nogle af de andre billeder er også et par måneder gamle :-))

 • Stort tillykke med babyen 🙂
  Fortsætter du med botox i læberne nu hvor du er gravid eller hvad er dine overvejelser? 🙂 Knus

  • Hej Emilie mange tak 🙂 Jeg har aldrig fået botox ?? Det ved jeg ikke lige hvor du har fra? Tror ikke engang det er muligt at få botox i læberne 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *