DUBAI VLOG – Alt om vores tur

Hertil morgen fik jeg helt lyst til at dele lidt Dubai minder med jer, fra vores tur i sidste uge.

Vi havde den skønneste tur på trods af sygdom, og vi fik virkelig slappet af. Jeg har nederst i blog indlægget her, indsat en lille Vlog fra Dubai, som handler om alt hvad vi oplevede, og en masse anbefalinger /guide til hvis du står og skal til Dubai, eller måske drømmer om en tur dertil i fremtiden.
Se med nedenfor, og husk endelig at SUBSCRIBE på min YouTube kanal (her) og klik på klokke-ikonet “underretninger” så I får besked hver gang jeg uploader en ny video. På den måde går du ikke glip af  alle de fremtidige videoer på kanalen. Vi ses snart. xx

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Tak for god inspiration. Vi skal til Dubai om en måned, så en guide til gode spisesteder vil være meget værdsat ??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *