Marbella Guide

Hej skønne piger,

Da vi i forrige uge opholdte os i Marbella, Spanien, tænkte jeg at det ville være på sin plads med en lille “Marbella Guide” her på bloggen. ? Som I nok har set på Instagram,  så har jeg besøgt et utal af skønne Insta friendly caféer, gået lange ture langs vandet og så har jeg arbejdet for fuld skrue på TV produktionen. Se mere i min video HER.  Men i dag skal det handle om en lille “Marbella Guide”.  Til de af jer som ikke kender til Marbella, så er det en lækker kystby som ligger på Costa del Sol. Man flyver til Malaga, og så er der cirka en lille halv times kørsel til Marbella. Den smukkeste by fyldt med muligheder om du er til strandliv, natur udflugter, byliv eller spise på lokale eller trendy caféer. Her er mine tips til aktiviteter I Marbella.

Bonus tip:
Den letteste og billigste måde at komme rundt i Marbella og omegn er Uber. Stort set alle biler i området er lækre og det koster en del mindre end eksempelvis taxa.

Besøg Rosas Café Marbella

Hos Rosas Café, får du serveret det lækreste mad, hvad enten du er til morgenmad, frokost eller aften. Og bare rolig, udover at maden smager himmelsk og er enorm frisk, så er alt hvad der bliver serveret enormt Insta-friendly. ? Caféen ligger i området ved Puerto Banus, og selve stedet i sig selv er enormt smukt og inspirerende lige fra maden til indretningen. Servicen er fantastisk og priserne er super fine synes jeg. Øverste billede i blogindlægget her er taget fra Rosas Cafe.

Rosas cafe marbella

The Golden Mile

Gå nogle lange ture langs “The Golden Mile”. “The Golden Mile” er ruten som flugter sig langs kysten, og sandet er bogstaveligtalt gyldent. ? Vi gik helt fra “Old Town Marbella” til Puerto Banus den ene dag og retur igen. Der er cirka 8 km hver vej. Det var en virkelig smuk tur. Du har stranden på din ene side og masser af natur, smukke byggerier og caféer på din anden side, hele ruten ud. Selv i december skinner solen og det er varmt nok til at gå i t-shirt. Er du ikke så meget til at gå, kan man leje nogle fine hvide cykler og cykle ruten i stedet for. Vi boede på hotellet “Melia Don Peppe” som lå lige ned til The Golden Mile.

Marbella Guide

Night out på Mosh Fun Kitchen

Er du til høj musik, dj og bar-stemning så tag et smut forbi Mosh Fun Kitchen. Det kan jeg virkelig anbefale! Vi bookede bord en søndag aften kl. 20, og der var virkelig gang i den. Nice dj, stedet var lækkert indrettet i velour, og maden var ikke mindre en fantastisk! De har et bredt menukort med speciale i fisk / sushi, men de har også andet end fisk. Vi fik prøvet en masse forskelligt fra menukortet, og alt var virkelig fantastisk – inklusiv deres cocktails! Restauranten ligger lidt fra centrum, så tag en Uber derhen.

Mosh Fun Club

Besøg Lagom Café

Et billede siger mere end tusinde ord, men det beskriver ej hvor himmelsk Lagom Café’s mad smager!
Holy moly! Jeg bestilte en lækker Veggie Bowl og en gurkemeje latte og Gamal halloumi fries, omelet og avocado toast.  Vi skulle selvfølgelig også prøve deres kaffe på mandelmælk og deres lækre pink latte lavet på rødbede. Alt var himmelsk, og caféen ligger på selve tennis klubben ved “Puente Romano”, så man har et godt view udover alle tennisbanerne mens man spiser på deres hyggelige terrasse. Du kan naturligvis også spille tennis forinden. ?

Lagom Cafe marbella
Pool & Food hos Rachels Eco Love Café

Rachels Love er genial! De har kombineret et lækkert afskærmet poolområde omringet af bananpalmer med verdens lækreste café! Du kan altså både spise morgen, middag eller aftens-mad i deres lille cute og økologiske café, eller du kan slikke sol ved lækre pool i forlængelse af caféen. De har skifte / bade-faciliteter på toilettet så du nemt kan skifte til badetøj, hvis du vil ikke og slikke lidt sol og nyde en kokosnød efter maden. Servicen var virkelig fin. Alle medarbejdere var enormt varme mennesker og super opmærksommme.

Rachels love marbella

HAMMAM

Der ligger virkelig mange lækre Hammam steder i Marbella, som ikke koster meget mere end 30 euro pr. person.
Her kan du nyde et par timer i luksus bade, skrub, dampbad m.m. Vi nåede det desværre ikke i denne omgang, men næste gang vi skal tilbage booker jeg 100% en Hammam tid til os.

Besøg den gamle bydel og Plaza Los Naranjos

Et must do er en tur til den gamle bydel i Marbella. Selve byen er super hyggelig, intim og meget lokal. Der er de små fineste butikker, lækre bagerier og lokale spisesteder. Plaza Los Naranjos skal ligeledes også opleves. Det er det fineste lille torv i den gamle bydel som er fyldt med appelsintræer. De er super cute og dufter himmelsk. Det er virkelig en oase i sig selv.

Jeg har stadig ærmet fyldt af gode steder som jeg kan anbefale i Marbella, men det tænker jeg at gemme til en Marbella guide pt. 2 hvis I er interesseret. ? Så det var alt for nu. Jeg håber at I blev inspireret, og om ikke andet fik lyst til at drømme jer lidt væk. Det gør jeg i hvert fald i disse dage. ? Det var alt for nu loves. Tak fordi du læste med. xx jeres Simone

(Visited 176 times, 2 visits today)

Kommentarer

  • Hello !
    Can you say me the name of the hammam in Marbella !? I would like to try and I don’t find it on internet !
    Your blog is very beautiful ! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *