December in Copenhagen

Hej skønne piger,

Julen i år har været helt fantastisk. December er fløjet væk, men i år har jeg været god til at give mig tid til at hygge hele december. I hvert fald i weekenderne. 😉 Vi har lavet hjemmelavet gløgg og sunde julesnacks
(se min video ved opskrift HER), risengrød i lange baner, æbleskiver osv. osv. Derudover har jeg taget mit god tid til at hygge med veninder, gå på julemarked, Tivoli, D’angleterre, og ting som jeg normalt aldrig når i december måned. Det har bare været skønt! Sådan vil jeg klart også prioritere min næste jul i 2019. I år holdte vi jul på Fyn med min familie, hvor vi havde 4 gode dage sammen. Hvis du forresten kunne tænke dig at se mine julegaver, har jeg samlet dem alle i en video HER. Jeg føler mig så glad og taknemmelig, og er nu officielt klar til at tanke af for året der er gået og byde et nyt velkommen.

Rigtig glædelig bag-jul, og godt nytår lige om lidt! Må 2019 blive fantastisk! Jeres Simone

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *