Belgiske vafler

 

Hej skønne piger,
I weekenden lavede jeg de her virkelig lækre vafler til Gamal, og inden vi spiste dem røg de selvfølgelig på story. 😉

Jeg fik jeg ved ikke hvor mange henvendelser vedr. en opskrift, så i dag er jeg hoppet i køkkenet igen, og imens jeg sidder og smovser mig igennem vafler (igen) får I her min opskrift.

Opskrift på belgiske vafler

Giver 8 belgiske vafler

3 dl mælk
2 æg
3 tsk. bagepulver
250 g mel
1 tsk. vaniljesukker
150 g sukker
200 g smeltet smør

Pssst: Ønsker du en mere julet-smag, tilsæt da en halv teske stødt nellike.

Sådan gør du
Rør mælk og æg sammen med et piskeris.
Tilsæt så alle de tørre ingredienser, og pisk dejen godt sammen. Kom til sidst det smeltede smør i skålen og pisk det hele sammen.  Lad dejen stå og hvile i et kvarters tid mens vaffeljernet varmer op.
Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde. Topping er valgfri. En sikker vinder er altid sirup på toppen! Jeg elsker personligt friske bær. Husk: er du vegetar, kan du skifte mælk og smør ud med mandelmælk og plantesmør.

Bon appetit girls! xx

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *