HOUSE TOUR – INDEN VI FLYTTER

Hej piger,
Så blev det endelig tid til en opdateret House Tour her fra vores lejlighed. Det er nemlig last call inden vi flytter om under en uge, og vi glæder os helt vildt! I denne lejlighed har jeg ikke gået så meget op i selve boligindretningen, da det har været nogle travle år, og vigtigst af alt har egentlig blot været et funktionelt og hyggeligt hjem.

I vores nye hjem er jeg gået all in, og jeg mener virkelig all in på projekt bolig og indretning, og jeg glæder mig helt enormt meget til at kunne fortælle jer mere og ikke mindst filme derfra. For nu må I nøjes med denne House Tour og hvis du har lyst må du meget gerne give videoen et like og smide en kommentar ved at klikke HER og scrolle ned. Hvis du forresten ikke også allerede abonnere på min YouTube kanal hvor jeg uploader alle mine videoer, så kan du gøre det HER. Tak for nu – læn dig tilbage og se med. xx jeres Simone

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *