Anmeldelse af My Posture

Sponsoreret af My Posture

Hej piger,

Nogle af jer kan måske huske, at jeg for 1,5 måneds tid siden viste min nye holdningstrøje fra ‘My Posture‘ frem på Instagram.

Holdningstrøjerne har kort fortalt til formål, at afslappe og afspænde muskler, og jeg indviligede i at teste trøjen på baggrund af mine ryg og nakke spændinger som jeg får, når jeg sidder og arbejder og redigere videoer i længere tid ved computeren. Udover mit ønske om at reducere spændinger, så vil jeg også meget gerne have fokus på min holdning sådan generelt set, så den kan blive mere rank og flot at se på. Det er noget som jeg tænker utrolig meget over i hverdagen, da konstant ser mig selv på billeder og videoer. Det ser bare lidt pænere ud med en rank ryg i stedet for at gå og ligne en træt pandekage der er ved at kollapse. For ikke at tale hvor usundt en dårlig holdning rent faktisk er…

Nok om det! Jeg købte min trøje med rabatkoden “Simone20” som I også kan benytte jer af. Den giver 20% på alle køb på My Posture’s hjemmeside (her). PS: De kører lige nu med 50% som I også kan kombinere sammen med min rabatkode = en del at spare!

MEN VIRKER DE SÅ?!

JA! Jeg synes at t-shirten virker for mig. Det skal hertil bemærkes at jeg “kun” har brugt min holdningstrøje i 1,5 måned og et par gange om ugen, på mine lange kontordage. Men selv på den korte tid synes jeg at jeg kan mærke en væsentlig forskel på min holdning. Jeg er blevet en anelse mere rank allerede på nuværende tidspunkt, og om ikke andet så er min underbevidsthed virkelig blevet stimuleret til konstant at tænke over min holdning og det at sidde ordentligt. Det som trøjen  gør sådan “rent teknisk” er, at de underaktive muskler bliver stimuleret og din krop konstant bliver mindet om at skulle rette sig op i en langt mere op-timal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med. Teknologien er egentlig ret simpel, men utrolig fordelagtigt, hvis du oplever irritationer, smerter og spændninger i løbet af en almindelig dag .Kinesio teknologien som alt ‘My Posture’s tøj bygger på, er bevist at have en direkte smertelindring , og derfor bliver den blandt andet også brugt til sports-folk verden over.

Jeg skal være ærlig at sige at de første to gange  jeg havde trøjen på, tænkte jeg at det her bliver op af bakke, da jeg følte at den virkelig rettede op og “irriterede” min ryg. Men det er derfor at ‘My Posture‘ anbefaler at du kun bruger tøjet i en time eller to om dagen den første uge. Kroppen skal nemlig vende sig til det, samt at de inaktive muskler er lige pludseligt blevet mere aktiveret, og derfor vil du kunne gå i tøjet meget længere tid af gangen. Make sense, right?

MEN HVORFOR?

Med god holdning, så aktiverer du din krop langt bedre hele vejen igennem. Lige fra din vejrtrækning til fordøjelse oplever nogle forbedres drastisk. Du kan også opleve at få mere energi og dermed også være mere aktiv gennem dagen.  Noget så simpelt som at rulle skuldrene tilbage og holde ryggen ret signalerer selvsikkerhed, tilstedeværelse og engagement. Jeg går rigtig meget op i “body language” som min gode ven og coach Jesper Bergstrøm coacher nogle af landets største virksomheder i.

HVAD SKAL DU VÆLGE & HVILKEN STØRRELSE?

My Posture har som tidligere nævnt, et bredt udvalg af holdningstøj – Mest relevant for mig er deres trøjer, som I kan se mig i, på billederne i indlægget her. Gider man ikke have dem på som en del af sit outfit, kan de også nemt bæres inden under en almindelig trøje / skjorte , så den er nem at have på, samtidig med at man kan have det tøj på man ellers vil havehaft. Bonus er at den fungere lidt som shape wear, og slanker. 😉

I forhold til størrelser, så vælger man nemt sin størrelse udfra et størrelsesskema, hvor der bliver tager udgangspunkt i ens højde og vægt. Det kan I læse mere om på deres hjemmeside. Min t-shirt et den hvide model , og i en størrelse Medium.

Jeg håber at I kunne bruge inspirationen og at I er blevet en smule “klogere” på de her holdningstrøjer og hvad de kan. Jeg vil fortsætte med at bruge min, og hvis der er stemning for det, skal jeg nok lave noget opfølgning på mit forløb om noget tid igen.

Husk at du kan bruge rabatkoden “Simone20” som giver 20% på alle køb på My Posture’s hjemmeside (her).

Tak fordi du læste med. xx jeres Simone

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *