Hjemmespa på naturligvis

Sponsoreret

Hey girls

I dag skal det handle om, hvordan man nemt kan give sig selv den helt rette selvforkælelse. Jeg elsker selv at gå i spa, men synes også, at det er mange penge at bruge hver gang jeg ønsker at forkæle mig selv. Derfor synes jeg, at et rigtig godt alternativ til at gå i spa er hjemmespa. Hjemmespa kan i princippet være alt lige fra bare at tage en ansigtsmaske på, til at starte fra en ende af med ansigtsrens, peeling, ansigtsmaske, skintonic, serum osv. Ved hjemmespa kan man nemt (og ikke mindst med et overskueligt budget) give sig selv en masse selvforkælelse, samtidig med, at man kan slappe fuldstændig af i sine vante omgivelser og med en kop te i sofaen.

Min rutine til hjemmespa med Rønsbøl produkter:

Step 1. Først starter jeg ud med at lave en peeling på min hud. Her bruger jeg Rønsbøls “Peeling Serum”. Jeg masserer den langsomt ind i huden og lader den derefter virke i 10 minutter, hvorefter jeg skylder den af med vand. Denne peeling serum er en enzym peeling lavet på papayaekstrakt, som er med til at fjerne døde hudceller. Peelingen indeholder også ekstrakter fra tang, som virker opstrømmende på huden. Til slut efterlades huden ren og fugtet grundet maskens indehold af glycerin.

Step 2. Dernæst påfører jeg en ansigtsmaske. Rønsbøl har lavet to ansigtsmasker: “Aqua Mask” og “Clay Mask”. Hvilken en af dem jeg bruger afhænger af, hvad jeg føler min hud trænger til. Hvis jeg ønsker at give min hud fugt, så påfører jeg er jævnt lag af “Aqua Mask” og lader den sidde på i cirka 5 minutter, hvorefter jeg skyller den af med vand. Grundet maskens indhold af økologisk citrusekstrakt fra citroner, appelsiner og druer tilføjer masken en masse næring til huden. De andre fugtgivende ingredienser er med til at beskytte huden og har en langtidsvarende effekt af fugt til huden.

Hvis jeg derimod ønsker at give min hud en mere dybdegående behandling, så bruger jeg et  jævnt lag af “Clay Mask” og lader den sidde på i cirka 10 minutter, hvorefter jeg skyller den af med vand. “Clay Mask” er rig på ekstrakter såsom ingefær og kanel og netop disse produkter er med til at reducere overskydende talgproduktion samtidig med, at de også virker poresammentrækkende. Denne maske er med til at give huden en følelse af friskhed og giver en dejlig glød til huden. Gamal er også vildt glad for “Clay Mask”. Om det er effekten eller det at blive nusset om er jeg lidt i tvivl om. 😉 Måske er det begge dele. Elsker jeres kærester også det?

Step 3. Til slut  bruger jeg Rønsbøls “Skin Tonic”, med en vatrondel for at berolige min hud efter både peeling og maske. Samtidig hjælper skin tonic med til at huden lettere kan optage fugt. Derfor fugter jeg til slut med en afsluttende fugtcreme.

Jeg E-L-S-K-E-R denne rutine. Der er intet bedre. Husk at tænd nogle stearinlys imens og sæt en god serie på, og smæk benene op.

Jeg håber at I kunne bruge mine små fif til hjemme-spa, som helt sikkert er noget at jeg får dyrket ofte her i efterårs og vinterperioden.

xx jeres Simone

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

    • Hej med dig – jeg har ikke fået botox i læberne 😀 Jeg aner ikke hvor du har den info fra? Tror i det hele taget slet ikke at man kan få botox i læberne ? Der skal du vidst have filler e.l. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *