Min Happy Helper

Sponsoreret

 

Som nogen af jer allerede ved, benytter vi os herhjemme af rengøringshjælp én gang om ugen.  Når det kommer til rengøring oplever jeg ofte at der er virkelig mange delte meninger om hvor vidt man burde klare rengøring selv, eller hvor vidt det er okay at uddelegere. Nogen synes det er enormt”snobbet” af få hjælp til rengøring, mens andre (inklusiv jeg selv), synes det er den bedste investering som jeg nogensinde har gjort mig. Vi booker vores rengøring hver mandag via appen Happy Helper, fordi det er nemt, sikkert, billigt og tilregneligt.

5 gode grunde til at jeg lader Happy Helper gøre arbejdet for mig:

  1. Jeg hader at gøre rent, og i forvejen er jeg meget huslig når det kommet til alle andre pligter i hjemmet. For ikke at tale om de 3 hjemmelavet måltider som jeg kokkererer i køkkenet hver eneste dag.
  2. Jeg er ved lægen blevet konstateret det som man kalder “Kemikalie sensitiv” og at gøre rent med alle de skrappe midler gør mig enormt dårlig og ilde tilpas. Jeg nyser og får hovedpine med det samme. Også selvom vi iøvrigt udelukkende anvender svanemærkede produkter uden parfume (Det samme gør min Happy Helper).
  3. Jeg har et fuldtidsarbejde – og endda mere til. Den tid jeg sparer ved at uddelegerer min rengøring er bedre tjent et andet sted.
  4. Mit motto har altid været: brug tiden effektivt og værdifuldt til netop det som du er god til og som bringer dig værdi og glæde i din dagligdag.
  5. Jeg fortjener en “timeout” – Ærligt talt. Nogen gange behøver man ikke en undskyldning for at fortjene lidt luksus i hverdagen. Nogen gange skal man bare have lov til at nyde.

 

Mange af jer spørger ind til hvordan det fungerer og om det mon er sikkert at benytte Happy Helper? Derfor dette blog indlæg. Ja, det er top-sikkert, og til info er Happy Helper et dansk selskab med knap 3.000 Happy Helper fordelt på Danmarkskortet. Priser ligger fra 138 kr i timen alt afhængig af hvilken happy helper som at du vælger.

 

De har fået virkelig god omtale i pressen – hvilket personligt gjorde mig rigtig tryg da jeg første gang for flere måneder siden, skulle overlade mit hjem i hænderne på en anden.  Nu har vi en rigtig skøn kvinde som hver mandag kommer og plejer og nusser om vores elskede hjem, og hun gør det simpelthen så godt. Farvel til sure rengøringstimer og støvallergi. Vi er virkelig glade for det, og vi håber at kunne inspirere jer til at blive det samme, hvis du står derude og mangler hjælp i hverdagen. Download appen gratis HER. xoxo jeres Simone

HOW TO

happy helper

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *