Sørup Herregaard

Sponsoreret

Hej kære,
Forleden fredag havde Gamal og jeg planlagt en lille getaway i det danske landskab. Vi trængte begge til at komme lidt væk fra storbyens stress og jag efter en lang arbejdsuge, og derfor havde jeg booket et værelse til os på Sørup Herregaard ved Ringsted.
Egentlig har jeg absolut intet tilhørsforhold til Ringsted, men jeg faldt over deres helt unikke natur, og smukke pavillon, hvor jeg godt kunne se os selv sidde og nyde et koldt glas rosévin i helt fredelige omgivelser.
Så det gjorde vi! Og hold da op for en oplevelse. Vi var helt blown away over både den smukke natur og selve Herregaarden i sig selv. Tænk at der kan ligge sådan en unik perle blot 50 min. fra København.
Jeg er så glad for at vi har opdaget det her sted! Da vi ankom smed vi med det samme bagagen på værelset og hoppede ud i den smukke have. Når man tjekker ind får man et lille kort over stedet med forslag til 2 forskellige unikke ruter som man kan gå rundt om søen. På vejen kan man både fodre fisk og ænder, og virkelig få koblet af. Vi var enormt heldige med vejret, og besluttede at blive til aftensmad, hvor de i restauranten griller i haven til aften.

Sørup Herregaard er gigantisk stor, men stadig intim og hyggelig. Super familiært, og man har alt hvad man skal bruge, natur, god mad, pool område, luft og udsøgt udsigt.
Hvorfor jeg skriver indlægget  her, er simpelthen for at inspirere jer andre, og tippe om en super god getaway location, som ikke koster en formue kontra andre lignende spa-hoteller, som jeg normalt også er fan af.
Det er op til en selv om man ønsker at overnatte eller blot nyde en dag i smukke omgivelser og spise god mad i restauranten.

PS: Hvis du ringer og booker et ”Room & Dinner” ophold (se mere ved at klikke her) i sommer-perioden frem til d. 31. august, så får du 10% rabat med kampagnekoden ”SimoneT”.

Jeg håber I kan bruge mit lille tip. 😉
I kan finde deres hjemmeside her. Ha’ en skøn dag! xx jeres Simone

 

(Visited 294 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *