Ren solfaktor

Sponsoreret

Kære skønne piger

Som I nok allerede ved, er jeg stor fortaler for det danske mærke Rønsbøl. Jeg har efterhånden både testet deres hud og hårpleje-serie de seneste mange måneder, og jeg er blevet kæmpe fan.
Efter at jeg har fået konstateret allergi, tænker jeg virkelig over hvad jeg bruger af produkter, og jeg foretrækker at de produkter som jeg bruger til daglig, er både fri for parfume, parabener og andre usunde ingredienser – Og det er et kriterie som alle Rønsbøls produkter lever op til. De er endda dermatologisk testet. 100% “clean beauty”. 🙂

Nu hvor vejret er så skønt og solen er fremme hele dagen, sørger jeg altid for at beskytte mig, og jeg tager aldrig hjemmefra uden solcreme. Da jeg var lidt yngre kan jeg huske at jeg kun brugte solcreme den første dag solen var fremme for at modvirke at jeg skulle blive rød. og derfra gad jeg ikke bruge mere solcreme. Kunne jeg gøre noget om i mit liv, så ville det 100% være at have passet bedre på min hud. Én ting er at den stadig er smuk, spændstig og fugtig og uden for mange pigmentfejl, men noget helt andet er, at det virkelig er usundt! – Og så er det faktisk helt vildt tosset, for du kan sagtens blive lækker tanned selvom du beskytter dig i solen med solfaktor.
Jeg er virkelig fan af Rønsbøls cremer. De har et bredt sortiment med ansigtscreme med SPF –  bodylotion med SPF30 og en helt masse andet lækkert i forskellige SPF-udgaver. Et ekstra stort plus, som jeg vægter rigtig højt er, at de er virkelig lette i konsistensen, tørrer hurtigt ind og fedter ikke. Så der er officielt ingen undskyldning for ikke at bruge solcreme nu. ?

Jeg håber at I får en skøn sommer og nyder solen, mindst lige så meget som mig! xx Simone

Rønsbøl

Rønsbøl

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *