Outfit update

Hej Piger

Jeg håber at I har det dejligt, og at I nyder de her overdrevet skønne solskinsdage?!

Det gør jeg i hvert fald! I denne uge har jeg hver dag stået mega tidligt op og arbejdet fra 7 tiden til kl 15:00 og derfra holdt tidligt fri for at nyde sommeren. Igår havde vi venner på besøg til grill og aperol, og i dag tirsdag gentog vi succesen, da min søde lille søster fra Fyn kiggede forbi. Jeg elsker virkelig at lave mad og samle folk jeg holder af, og ikke mindst de her lange lune sommeraftener, hvor vi kan sidde på terrassen til kl. 22 i korte ærmer! Gid det ville vare ved for evigt!
Nå, men I er mange som har spurgt på dagens outfit på min Instagram (@SimoneTajmer) , og derfor tænkte jeg at jeg lige ville lave et lille indlæg til jer. Både kjole og taske viser jeg faktisk frem i min seneste V-log / haul HER på min YouTube kanal. Begge dele er fra Zara sommer 18 kollektionen og mine sko er fra Nelly.com. Jeg er virkelig vild med de her lette ‘premium’-bomulds og hør kjoler her om sommeren, og jeg kunne leve i dem dagen lang. Jeg håber at I kunne bruge inspirationen, og må I få en helt fantastisk aften! xx Simone

Simone Tajmer

Simone Tajmer Simone Tajmer

(Visited 39 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Meget smuk kjole med fine detaljer:-)
    Den klæder dig i det smukke sommervejr, som bare fortsætter.
    Rigtig god sommer ønskes:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *