3 super sunde opskrifter

Hej kære piger,

Flertallet har stemt og i dag har jeg derfor lavet endnu en “What I eat in a day” video til jer. I dag  laver jeg nogle af mine super sunde opskrifter som alle er nemme at lave. Da jeg træner en del lige for tiden går jeg lidt ekstra op i at få den næring jeg skal have, uden at jeg vælter mig i overflødige kalorier. Så i dag viser jeg blandt anden min opskrift på sunde protein pandekager,  min version af soya yoghurt med toppings og en super sund  og døs-lækker vegetar ret. Alle retter er super gode om du træner aktivt eller ej. Se med nedenfor. 🙂
HUSK, endelig også at SUBSCRIBE på min YouTube kanal lige her. Det ville jeg blive helt enorm glad for, og samtidig sikre du dig at du ikke misser én eneste video / opskrift i fremtiden. xx jeres Simone

 

Jeg vedhæfter samtidig første afsnit af min serie “TRÆN MED MIG” – som en er 20 minutters ‘all round workout’ som I kan lave i enten fitness centret eller derhjemme på stuegulvet.

Du kan også se alle mine andre opskrifter og madlavningsvideoer ved at klikke her.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *