En ny start – En ny blog

Hej skønne trofaste læsere – og velkommen til jer nye,

Som nogle af jer måske har bemærket, så har bloggen  fået et helt nyt look siden i mandags. Faktisk en komplet makeover for at sige det rent ud. Den seneste månedstid har jeg nemlig siddet og fiflet frem og tilbage, og fået designet den nye version af min blog.

Hvorfor?

Sagen er den, at min blog det seneste årstid har tilhørt Egmont Publishing, men da de desværre har været nødsaget til at lukke deres online platform ned her pr. 1 juni 2018, tog jeg det som et tegn fra himlen, til nu endelig at gå 100% selvstændig med min blog, og ikke være en del af et netværk. Den beslutning var lidt skræmmende, da jeg i alle mine 6 år som blogger altid har været tilkoblet et blog-netværk på den ene eller den anden måde, men faktisk synes jeg at det er rigtig rart nu endelig at være 100% løsrevet, min egen “boss” og faktisk ikke ligge i klynger e.l. med nogen som helst andre. Det er virkelig skønt, og efter så mange år på bagen, har jeg også trafik og engagement nok til at “klare mig selv”, så et kæmpe TAK til jer som altid følger med, hvad end det er her på min blog, Instagram & Youtube.

Og hvorfor fortæller jeg jer nu alt dette?

Jo, det er fordi at jeg i år 2018 besluttede mig for at min bog skulle have en transformation én gang for alle. Jeg havde et kæmpe ønske om at gøre den mere brugervenlig og overskuelig at navigerer rundt på og læse.

Det synes jeg selv at den er blevet nu, og via min menu øverst og nederst på siden (se nedenfor), har jeg forsøgt at inddele alle de emner som jeg skriver om i små kategorier “Fashion, Food, Beauty ” osv. En anden ny funktion er menu-punktet “Video”. Der vil jeg fremover begynde at ligge de fleste af mine videoer ind, så til jer som ikke er så aktive på YouTube, I kan altså nu se videoer på min blog også.

Sådan fungerer den

Alt er inddelt i kategorier og rubrikker, og jeg har pr. dags dato besluttet mig for at dedikere mig endnu mere til min blog igen. Det seneste år har været hektisk for mig (overvejer faktisk at lave en video om det?!), men jeg er nu landet godt og solidt på jorden med begge ben stærkt plantet, og derfor har jeg også overskuddet til at dele meget mere ud af mig selv. Jeg håber derfor at I vil tage godt imod min nye blog, min baby, mit univers, og har I spørgsmål eller kommentarer, så smid dem endelig i kommentarfeltet nedenfor! Jeg tager også i mod idéer til emner som I gerne vil høre mere om. Jeg glæder til endnu et nyt eventyr med jer.  xx jeres Simone

Simone Tajmer

 

Til de af jer der straks vil spørge mig; og hvem har så lavet den flotte blog/hjemmeside?


Det har Ruby Journals. De holder til i Bredgade 4, København K, og de har mega god smag!
Ruby Journals er en ny platfrom, som tilbyder selvstændighed og frihed til alle influencere. De er min professionelle samarbejdspartner, som tager sig af al det tekniske på månedsbasis. I love it!

(Visited 2.100 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Kære Simone !
  Jeg har mest fulgt dig på på Youtube, men må sige dit nye site her er blevet virkelig fint og jeg vil nu også følge med fast her !
  Elsker din positive tilgang til tilværelsen og den energi er smittende.
  Jeg tænkte på, om du ville kunne lave et indlæg omhandlende økonomi?
  Jeg bruger og prioriterer mine penge fuldstændig uansvarligt til tider og selvom eg reelt har pengene til noget jeg virkelig godt gad købe, så ender jeg med at ødsle dem væk på komplet ligegyldige ting.

  • Hej søde Kirstine 🙂

   Tak for de rigtig søde ord. Er rigtig glad for at du nu også vil følge med herinde! 🙂 Ift indlæg om økonomi. Så kunne det være en mega god idé!

   Knus Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *