Terrasse Makeover

Kære piger,

Nu hvor vejret er blevet  skønt udenfor, sørger jeg for at bruge vores terrasser mest muligt. Men efter en lang vinter må jeg bare konstatere at den ikke ligefrem ser super indbydende eller lækker ud. Gamal og jeg gav den derfor i sidste weekend, en ordentlig omgang i form af rengøring, og næste step er at den skal have den helt store makeover; NY INDRETNING!
Jeg har derfor i den anledning fundet lidt inspo, og den vil jeg selvfølgelig dele den med jer. Der kommer en video ud, når jeg er færdig med at gøre den fin, så husk at SUBSCRIBE på min youtube kanal HER, så du ikke misser den gode video.

Som altid er der links til styles under hver kollage, og så håber jeg at I som mig nyder solen, og det skønne vejr!
XX jeres Simone

* Indlæg indeholder affiliate / reklame links

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER //

8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER //

15. HER // 16. HER // 17. HER // 18. HER // 19. HER //

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *