Min hudpleje-rutine uden parabener og parfume

Sponsoreret

Kære skønne piger,

Som I efterhånden godt ved, har de sidste to måneder brugt Rønsbøls hår- og hudpleje produkter, og jeg er virkelig blevet en stor fortaler for dem! Rønsbøl indeholder hverken parabener, parfumer eller kunstige farvestoffer. Alle deres produkter endda dermatologisk testet – det er hvad jeg kalder “clean beauty”. Efter at jeg har fået konstateret allergi, tænker jeg virkelig over hvad jeg bruger af produkter, og jeg foretrækker at de produkter som jeg bruger til daglig, er både fri for parfume, parabener og andre usunde ingredienser. Så i dagens anledning har jeg valgt, at vise jer min hudpleje-rutine.

MORGEN

STEP 1. Jeg starter hver morgen med at skylle mit ansigt i rent vand, og derefter påfører jeg deres skintonic. Den er super forfriskende og rigtig god til at forbedre hudens fugtoptagelse.

STEP 2. Efter at skintonic er trængt ind, dupper jeg forsigtigt Rønsbæl eye cream omkring øjnene med min ringefinger. Cremen opstrammer og fjerner på sigt de små linjer og rynker omkring øjnene, så man får et ungdommeligt look. Derudover mindsker den også tydeligt mørke render og indeholder jojoba og macadaima olie.

STEP 3. Som det sidste trin om morgenen bruger jeg Rønsbøls day cream. Dagcremen er super nærende og fugtgivende, og så har den endda en anti aging-effekt grundet nogle af alle de lækre olier som den indeholder. bl.a. abrikos olie. Et godt tip er, at smøre cremen ned ad halsen. Så mindsker man også rynkerne og linjerne her. Spar’ aldrig på creme. 😉

AFTEN

STEP 1: Efter en lang dag nyder jeg at bruge deres face wash, som bl.a. indeholder udtræk fra gøn te.  Natcremen indeholder macadamia olie, shea butter og hyaluronsyre (som jeg jo er en mega fan af!) Jeg starter med at påføre ansigtsvasken på en fugtig hud. Det er en meget mild ansigtsvask, men den fjerner nemt både makeup og snavs.

STEP 2: Natcremen bruger jeg på samme måde som dagcremen. Jeg påfører den på en afrenset hud og masserer den ind i ansigtet og en smule ned ad halsen. Den super plejende og holder huden smidig og utrolig blød.

Hvis jeg føler, jeg har brug for mere fugt omkring øjenområdet bruger jeg igen deres eye creme.

Sidst men ikke mindst, bruger jeg Rønsbøl peeling serum 1-2 gange ugentligt,  alt efter behov, for at eksfoliere og forfine min huds overflade. Serum’en skal smøres på en ren og tør hud, og så skylles af efter ca. 10 min med lunkent vand.

Jeps, det er sådan at min nuværende hudpleje rutine foregår. Tjek eventuel Rønsbøl’s hjemmeside ud HER, hvis I ligesom mig gerne vil have en lækker og ren hud uden unødvendigt skidt. PS: fik jeg sagt at deres produkter er billige?! Dobbelt bonus! Det var alt for nu. xx jeres Simone

(Visited 118 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *