Min sommer-hemmelighed

*Indlæg indeholder affiliate / reklame-links

Hey piger,

  I dag er det all about beauty. Jeg har tidligere lavet et indlæg om mine yndlings produkter i foråret, og i takt med at graderne stiger  udenfor, og solen for alvor er kommet til Danmark, kommer der nye produkter på banen, og andre bliver skiftet ud.

Som I ved elsker jeg en flot glød og simpel makeup. Derfor vil jeg i dag, dele mine yndlingsprodukter og go to looks med jer. Der er lige fra det helt minimalistiske hverdags look, til det lidt mere i øjenfaldende night time look, som f.eks en klassisk rød læbe.

På de rigtig solrige dage bruger jeg ikke foundation, her foretrækker jeg at lade min hud “detoxe”. Jeg rækker hellere ud efter en bronzing creme og min yndlings mascara, og så er jeg stort set good to go! Hvis anledningen er der tilføjer jeg naturligvis  lidt ekstra gas i form af en lækker higlighter, noget øjenskygge og gerne lidt farve på læberne. Se med nedenfor i min lille ‘Summer Guide’. Som altid er der links til alle produkter under hver kollage. xx jeres Simone

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER //

6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER //

12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER //

(Visited 54 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *