Elle Style Awards

Hey girls,

Wauw, hvor har I bare sendt mig en masse kærlighed og søde beskeder angående mit very pink outfit, de sidste par dage. Det var lidt et sats da jeg hoppede i mit nye Fendi sæt. Først og fremmest var det en str xs som vi havde bestilt, og for det andet var det super P-I-N-K. 😀  Men well, jeg elsker alt hvad Fendi laver og rør ved, og ligeledes elsker jeg pink! Så helt galt i byen gik jeg ikke. 😉 Sættet fåes hos Fendi i Illum, som til info faktisk også bestiller tøj og sko hjem efter bestilling. Så hvis du eksempelvis har set noget på Fendi’s  internationale webshop som du ønsker, kan det altså bestilles hjem til butikken i København, nærmest fra dag til dag. No strings attached! Det anede jeg nemlig ikke selv, før ar jeg stod i samme situation. Så det var bare lige lidt ‘nice to know info’. Hele aftenen var så skøn og jeg hyggede mig virkelig.
Så et stort tak skal der lyde til alle de søde piger som jeg hyggede med, til L’Oréal for at style mig, til ELLE for den fantastiske gennemførste disco-aften, og ikke mindst et stort tak til Fendi som så fint klædte mig på fra top til tå.
Her har I lidt billeder fra aftenen. Hvis I vil se flere billeder af de smukke outfits fra aftenen, kan I læse ELLE’s artikel ved at klikke HER og scrolle ned på siden til I finder et slideshow. Jeg elsker selv at sidde og nørde outfits dagen derpå. 😉 Det er så inspirerende. xx jeres Simone

VIDEO: V-log fra dagen

(Visited 71 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kære Simone

    En lille ide til en kommende video, som jeg selv og jeg tror mange andre ville synes var spændende.
    Vi lever i en verden hvor rigtig mange kritiserer bloggere, instagrammere, influencere og youtubere. De omtaler ofte, at det ikke er et “rigtigt job”. Der er også mange teorier og konklusioner som indebærer, at piger/drenge som har behovet for at dele sig selv/promovere sig selv, lider af usikkerhed og ekstremt behov for bekræftelse. Der er flere som mener, at der er mærkeligt, at man har så stort behov for at dele billeder af sig selv, hvor man poser og viser sit tøj. Jeg er selv splittet i hvad der er “rigtigt” og hvad der er “forkert” og hvad der man skal tro. Jeg synes derfor det kunne være ekstremt spændende, hvis du lavede et slags “modsvar” eller bare en forklaring på hvorfor du gør det, hvorfor du poster af dig selv og om du kan se noget usundt i det. Samt dine tanker omkring den retning vores samfund tager. Det ville være rigtig spændende, at det var lige netop dig der delte erfaringer og tanker om evt. fordomme m.m..

    Du gør det så godt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *