Sommerklar på budget

Sponsoreret

Hey kære piger,

I dag skal det handle om hvordan jeg gør mig lækker og sommerklar uden at skulle gå ud og bruge en formue på en masse produkter dertil. Som mange af jer allerede ved, er jeg stor fortaler for NORMAL butikkerne, da de har en hel masse mærkevarer til virkelig gode priser. Det er virkelig luksusvarer til luksuspriser. Blandt andet hårfjernings-produkter og solcreme køber jeg hos NORMAL, da det ellers koster kassen hos andre forhandlere, og de har præcis de samme mærker som jeg køber andre steder; Nivea, Essie, Veet, Venus osv.

Jeg har i dag været ovre at shoppe og har fundet nogle af de forskellige produkter som jeg virkelig føler er et must om sommeren. I kan se hvad nedenfor, sammen med en lille beskrivelse om hvordan jeg bruger produkterne og hvad de gør. Det fedeste som alle produkterne har til fælles er, at de er mega gode, og mega billige, OG de er alle en del af NORMAL’s  faste varesortiment, så hvis du får et nyt yndlingsprodukt, kan du altid få fingrene i det igen.

FØDDER

Da fødder hurtigt kan blive en smule nasty, sørger jeg altid for at holde dem fugtede og bløde. Det gør jeg med Pure & Care’s fod-serie. Jeg starter med deres foot salt, som jeg bruger i et fodbad. Derefter eksfolierer jeg dem med deres foot scrub, og til sidst bruger jeg deres foot cream. Med de her 3 trin får man de blødeste fusser! Hvis jeg er ‘on the run’ eller ved at jeg skal gå i sneakers i en hel dag, har jeg altid min foot spray med! Den er uundværlig her på de varmere dage, og sørger for velduftende fødder.

NEGLE

Med lækre fødder hører pæne negle til – især her om sommeren hvor andre rent faktisk også kan se ens tæer. 😉  Jeg bruger oftest Essie’s neglelakker, både på fingrene men også tæerne. Da jeg bruger mest lyse og feminine farver, har jeg haft lidt problemer med at lakken ofte bliver en smule gennemstig. Et lille tip her er, at bruge en lys eller neutral farve først, hvis man bruger en mere kraftig farve. Det fremhæver farven og giver en mere jævn lak.

NO HAIR, PLEASE

Fødderne er ikke det eneste som skal luftes, det skal stængerne nemlig også, og de skal gerne være så smooth som muligt. For et længerevarende resultat bruger jeg Veet’s warm wax. Den er super nem at bruge. Den fungerer på den måde at man putter den i mikroovnen til waxen er smeltet, så påføres den på huden og ovenpå lægger man en af deres wax strips og 1, 2 ,3 så har man helt glatte ben ?  Hvis man ikke er så meget til waxing, har NORMAL også et stort udvalg af kvalitets skrabere. De har bl.a. denne lille fra Venus Gillette som er så handy hvis man skal rejse eller have den med sig.

SAFETY FIRST

Det er mega vigtigt for mig at passe på min hud – Det er virkelig min number one ‘secret’ til pæn og ensartet hud. Så, så snart solen er fremme og uv-indekset begynder at stige, sørger jeg altid for at beskytte mig ekstra godt – på hele kroppen! NORMAL har et stort udvalg af solcreme fra Nivea. Man kan få lige fra faktor 15 helt til 50. De har en masse forskellige varianter: vandfast, sprays , lotions, og nogle med bronzeeffekt. Så du kan helt sikkert finde en der passer dig.
Tip til de fedtede fingre: Efter du har smurt dig ind, så husk en desinfektions-gel, den dræber alle bakterier og giver rene ikke-fedtede fingre! 😉

Det var alt for nu søde piger. Til de af jer som ikke har fået nok, så skrev jeg i April, et indlæg der omhandler mine essentials i hverdagen som jeg også handler hos NORMAL – Det kan I finde HER.

Jeg håber at I kunne bruge mine tips og tricks til at blive sommerklar på budget.

xx jeres Simone

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *