Pretty & Practical

Hey girls,

Dagens indlæg er en lille inspirations guide til ‘pretty & practical’. Jeg elsker at organisere tingene lækkert herhjemme, og jeg ved, at især guld dåserne på 3 kollage er sindsygt efterspurgt. Jeg blev kimet ned efter at have smit vores på Instagram Story i forrige uge. 😀 Vi bruger vores til at opbevare superfoods i, i køkkenet. Hvis du vil se hvordan det ser ud, kan du se min seneste video fra vores køkken HER. Ellers håber jeg bare at I kan bruge inspirationen, og som altid finder I links under hver kollage. Ha’ en skøn mandag. xx jeres Simone

 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER //

6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER //

13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER //

 

 

 

*Indeholder affiliate / reklame links.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *