Mine nyeste bolig fund & en rabatkode

Hey kære,

Måske at det ikke er det første som de fleste af jer har lyst til at sidde og læse på en luksus solskinsdag som i dag, men jeg har altså lavet et lille interiør indlæg, da jeg som sagt er i fuld gang med at transformere vores lille hjem.  Det tænkte jeg at at jeg selvfølgelig ville dele med jer. 🙂 Når det kommer til interiør og decor, er jeg især glad for online sider som Ellos, Bloomingville og så er der faktisk kommet interiør på Boozt.com – Har I set det?! Eller er jeg bare den eneste som er super langsom,  haha. Nedenfor viser jeg lidt af de ting som jeg har købt til vores hjem. Nogle af tingene er allerede ankommet med posten, mens jeg stadig venter på resten. Jeg er faktisk langt fra færdig. Det tager mig virkelig lang tid! Jeg vil så gerne lave det lige præcis som jeg gerne vil have det, og jeg går ikke på kompromis når det kommer til vores hjem. Jeg synes at det er rigtig vigtigt at man er tilpas i sit eget hjem, og elsker sine omgivelser – og så må jeg nok bare indrømme at jeg samtidig elsker hele den her proces med at “skabe”. 🙂 Som altid er der links til de de forskellige ting under hver kollage.
Jeg synes helt klart også at at I skal tjekke en af mine bedste veninder, Carla’s nye koncept ud som hedder ‘Goal Setter‘. Goal Setter er en platform hvor man kan skabe sin egen visuelle kalender hvor det handler om at sætte mål med hjertet. kalenderen er virkelig pæn at have hængene derhjemme – og vigtigst af alt; den er virkelig effektiv! Hvis man ikke så meget til kalender-konceptet, kan man blandt andet også få trykt sine egne billeder til væggen, som ikke kræver en ramme. Det synes jeg er mega genialt! Bonus er bla. også at priserne også er super gode! Det er på ingen måde dyrt! OG så har Carla igår faktisk givet mig en rabatkode til alle jer som ønsker en kalender eller et billede. I kan bruge koden “SIMONETAJMER” – så får I 50 kr. at shoppe for (HER).  Jeg er VIRKELIG glad for min egen kalender, og jeg kunne ikke leve uden. Det er faktisk også en genial gaveidé til en man holder af. Måske en genial konfirmations-gave? I den alder mindes jeg i hvert fald at der er mange store valg at træffe, og sådan en kalender kan virkelig være et godt redskab. 🙂 Til de af jer som har fuldt med i mange år her på bloggen, så ved I at jeg altid sætter billeder på mine værdier og mål, og det har hjulpet mig til der hvor jeg er i dag. Det påvirker mit mindset, humør og fokus i den rette retning, og så følger alt andet med! Jeg har gjort det siden jeg var 19 år, og det hjælper virkelig. Den dag i dag tænker jeg tilbage og ville ØNSKE, at der allerede dengang fandtes en kalender som denne. Hjernen opfanger nemlig billeder meget hurtigere end ord, og hjernen arkiverer automatisk alle de her billeder i vores underbevidsthed som stimulerer os og hjælper os på rette spor. Blot en idé, jeg er i hvert fald fan!
Jeg håber I kan bruge inspirationen. Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg skal bruge min weekend på. 😉 Jeg glæder mig til en dag snart at kunne lave en opdateret House Tour på min YouTube kanal. Husk at Subscribe på min kanal HER, så du ikke går glip af bolig videoerne.  xx jeres Simone

 

1. Hylde HER // 2. Spejl HER // 3. Håndsæbe HER // 4. Hylder HER // 5. Stigreol HER// 6. Puf HER //

 

7. Sengegavl HER // 8. Sofaborde HER // 9. Vatrineskab HER // 10. Kande HER //

 

 

11. Lampe HER // 12. Salt & Peber kværn HER // 13. Natbord HER // 14. Lampe HER // 15. Kurv HER//

16. Vase HER // 17. Kalender HER // 18. Skuffe HER // 19. Pude HER // 20. Bambus lampe HER// 21. Spejl HER

 


Kalender format -lav din egen HER. Husk at brug koden SIMONETAJMER og få 50 kr at shoppe for. 

Billede inspiration – lav et til din egen væg HER. Husk at brug koden SIMONETAJMER og få 50 kr at shoppe for. 

 

    *indlæg indeholder affilate links.
(Visited 136 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *