Nyt undertøj? Her er stedet, du skal gå hen

Sponsoreret

Kære piger,

I dagens indlæg vil jeg fortælle lidt om min shoppingoplevelse hos lingerikæden Rigby & Peller, som jeg i mange år har benyttet mig af. Til de af jer som ikke kender til Rigby & Peller, så er det en eksklusiv Belgisk kæde, som forhandler det skønneste kvalitetslingeri og swimwear. På nuværende tidspunkt har de hele to lækre butikker i København. Én på Frederiksberg og én i Hellerup. Jeg er personligt kommet rigtig meget i forretningen på Frederiksberg, og derfor har jeg i dag teamet op med butikken for at fortælle jer om hele min shoppingoplevelse. De kan nemlig noget udover det sædvanlige, og det budskab synes jeg fortjener at blive delt med jer derude. 🙂

  1. Idet jeg kommer ind i butikken bliver jeg altid mødt af en varm og åben energi. Medarbejderne er altid super smilende, og jeg har næsten fået et helt venskabligt “forhold” til medarbejderne i forretningen, som ofte er de samme som står der. Det synes jeg er en super rar ting det der med, at man rent faktisk kan få en slags relation til den, der hjælper  mig med at finde noget lidt intimt og privat.
  2. Nu til selve jagten på det perfekte swimwear eller lingeri.
    For det er her at Rigby & Peller er suveræne og skiller sig ud.
    Alle Rigby & Peller’s butikker huser lingeristylister, som ganske gratis går ind og måler dig op og giver dig en skræddersyet service, der imødekommer hver enkelt kvindes behov. Mens alt dette foregår, bliver man ej at forglemme forkælet med champagne, og jeg suger altid til mig af gode tips.
  3. Jeg lærte i butikken på Frederiksberg, at undersøgelser viser, at 70% af alle kvinder bruger den forkerte BH-størrelse, og det kan virkelig have store konsekvenser. Mere end man lige går og tror, og det var virkelig en øjenåbner for mig. Netop dette forsøger Rigby & Peller at bekæmpe, og som en del af deres koncept tilbyder de derfor den her helt fantastiske service, som i høj grad også indebærer en enorm selvforkælelse.  Jeg elsker at gå derind og bruge en time for mig selv, når jeg engang i mellem trænger til ‘me-time’, og smilet er altid større, når jeg går derfra med et nyt lækkert sæt lingeri wrappet ind i ekslusivt silkepapir. My little treasure. 😉

Da jeg i sidste uge besøgte butikken, var det med det formål at finde et sæt swimwear, som sad rigtigt på netop min krop, og som fremhæver det bedste ved mine former. Det var første gang, at jeg shoppede swimwear med en lingeristylist, og det var virkelig en god oplevelse.

Mærkerne som de sælger er kvalitetsmærker som Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist Sarda by Andres Sarda, L’agent, Seafully, Marjolaine og Hanro. Jeg synes, det er gode priser, og mit lingeri holder sig bedre og længere, når jeg har købt et lækkert sæt kvalitetslingeri frem for et hurtigt impuls lingerikøb på nettet, som aldrig sidder helt spot on som forventet. Derudover gør det altså også lidt for selvtilliden, når man har det på – det må jeg bare erkende. 😉

Det er som sagt en helt gratis service, og man er ikke forpligtet til at købe det halve af butikken med hjem. 🙂

Jeg håber, at I kunne bruge mit lille tip, når I næste gang står og mangler et lækkert sæt lingeri, en korrekt sports bh eller et sæt swimwear.

xx jeres Simone

(Visited 50 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *