Spar penge på dagligvarerne – også de økologiske

Sponsoreret

Kære skønne piger,

I dag har jeg lavet et lille blogindlæg til jer som handler om at spare penge på dagligvarer. De der varer som til tider kan være lidt kedelige at bruge penge på, men som er en nødvendighed for at få hverdagen til at hænge sammen.
Som mange af jer allerede ved, er jeg stor fortaler for NORMAL butikkerne, da man virkelig kan spare penge, og så har de et super lækkert udvalg af produkter, som næsten måned efter måned bliver mere og mere nice!
Blandt andet er de lige begyndt at sælge mærket IVY AÏA som er allergicertificeret og luksuriøs skønhedspleje, uden parabener,  uden farvestoffer og uden parfume – OG så er produkterne udviklet af danske farmaceuter. Produkterne er super billige, produceret i Danmark og de er virkelig nogle af de reneste produkter i luksusklassen. What’s not to like. Både Gamal og jeg er blevet helt vildt glade for serien, og så er de rigtig gode at have med ude at rejse, og de fåes faktisk også i ”rigtige” rejsestørrelser. Udover dem skønne hudpleje serie som btw. også ser mega cute ud på badeværelseshylden, så køber jeg bla. fast disse varer i NORMAL:
– Kokosvand
– Maldon salt & peber
– Jordan & Zendium tandpleje
– Venus shavers
– Intimsæbe
– Neutral bodywash & sæbe
– Sensitiv vaskemiddel
– Neophos

Disse ting er mine faste køb når jeg går i NORMAL, og jeg sparer  meget på alle ovenstående varer. Det er virkelig lækkert!
Det er en del af deres faste sortiment. Hvis jeg har god tid elsker jeg at gå i mit helt eget lulle-tempo og spotte nye sjove produkter. Hvis I kan li’ dette type indlæg, og som jeg, elsker at spare penge, så laver jeg gerne et NORMAL indlæg part 2. Måske et om at blive sommerklar på budget i NORMAL? 😉 Jeg håber I hvert fald at I kunne bruge min inspiration. God shoppelyst næste gang at I rammer en NORMAL. Måske vi ses i den på Fisketorvet! 😉 xx jeres Simone

(Visited 43 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *