Behøver man at fejle noget for at bruge rene produkter?

sponsoreret

Hej piger,

I dag skal det handle lidt om hårpleje med omtanke. 🙂
Som blogger har jeg gennem årene efterhånden fået lov til at teste en bred vifte af hårplejeprodukter – fra forskellige brands, med forskellige dufte og formål.

Personligt har jeg stort set altid valgt en hårplejeserie ud fra dens formål, effekt og duft, men efter mit voldsomme allergiske udbrud i forrige uge (som jeg iøvrigt har skrevet et indlæg om HER), har jeg virkelig fået sat nogle tanker igang i mit hovede, hvad angår farver, tilsætningstoffer, parfumer og alt det andet skidt, som ofte optræder i vores kosmetik- og  hårprodukter. På nuværende tidspunkt afventer jeg stadig svar på mine blodprøver, som gerne skulle gøre mig lidt klogere på mit udbrud. I ventetiden på svar fra prøverne har jeg virkelig gjort mig nogle tanker og taget nogle valg om, at jeg i fremtiden vil tænke endnu mere over, hvilken hudpleje- og hårplejeserie som jeg bruger. Hvilket i første omgang leder mig videre til essensen af dette indlæg: Hårpleje med omtanke.

Jeg har netop fået øjenene op for det danske mærke “Rønsbøl”, som hverken går på kompromis med ingredienser eller effekt. Deres dna er hårpleje uden parabener, parfume og kunstige farvestoffer. “Clean Beauty” som de kalder det. Det synes jeg er utrolig fint sagt.

De produkter som jeg personligt har testet fra Rønsbøl er:

  • Extra care shampoo (indeholder blandt andet Macadamia oil)

  • Extra care balsam (indeholder Macadamia oil og Shea butter)
  • Hair oil  (med Argan og Macadamia oil) – til langt hår. Den bruges i længder og spidser,  og gør håret silkeblødt og let at rede ud.
  • All-in-one-treatment (med Macadamia oil) –   gør håret silkeblødt og lettere at rede ud. Den genopretter tørt og ødelagt hår, giver håret fylde, forebygger spaltede spidser og tilfører glans og mindsker krus. Ekstra bonus er, at den ovenikøbet virker varmebeskyttende. Deraf navnet; All-in-one.

Jeg har brugt produkterne nu i lidt over halvanden uge, og jeg er virkelig blevet glad for dem. Jeg må ærligt indrømme, at jeg altid har haft en fordom overfor “sund og clean” hårpleje. Jeg har ikke rigtig haft troen på, at produkterne både kunne være clean og samtidigt levere den ønskede effekt. Jeg har lidt følt, at jeg har skullet gå på kompromis med enten det ene eller det andet, hvilket oftest har fået mig til at vælge looket over sundheden. Derfor er jeg glad for, at kunne dele min begejstring over Rønsbøls produker med jer. Måske nogle af jer allerede kender til mærket?
Jeg kan af hele mit hjerte varmt anbefale deres hårplejeserie, som jeg 100% vil forsætte med´at bruge.
Jeg håber, at I kunne bruge mit lille tip – man behøve jo ikke at “fejle” noget for at vælge det sunde og rene alternativ.

Med koden “SIMONE20” kan I nu få 20% på ALT på deres webshop  t.o.m. søndag d. 8. april – Kom til webshoppen HER.
xx jeres Simone

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *